2777
2789
عنوان

یه روش جلوگیری

826 بازدید | 45 پست

سلام خانومای عزیز

اگر میشه بگید باچه وسیله ای جلوگیری از بارداری میکنید من طبیعیه هربارم سکته میکنم تا پریود نمیشم خیلی بده دوتا کوچولو دارم دیگه نمیخام

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاندوم گاهی اورژانسی طبیعی آیودیم قبلا داشتم🤣🤣🤣

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ک ا ن د و م بهترینشه

ببخشیدا ولی یبارک شوهرم مصرف کرد وسطاش پاره شد ودیگه ازاون ب بعد ما چیزی ب اسم ک اندوم ندیدیم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
ببخشیدا ولی یبارک شوهرم مصرف کرد وسطاش پاره شد ودیگه ازاون ب بعد ما چیزی ب اسم ک اندوم ندیدیم

همچنین 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
طبیعی میگن بده عصبی میشه طرف

شوهره؟؟؟؟؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

واس مام همش پاره میشه دوسه تا میزاریم خخخخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
دستگاه آی یو دی گذاشتم

چطوره من میترسم خونریزی بهم بیوفته

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
واس مام همش پاره میشه دوسه تا میزاریم خخخخ

خخخخخخخ یاخدا ازک اندوم مرد ک زیادچیزی نمیفهمه حالا چ برسه ب سه تاش