2777
2789
عنوان

یه روش جلوگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 45 پست
اخه من خجالت میکشم ببخش ناراحت نشین منظور بدی نداشتم

منم اینجوریم عزیزم اینقد اروم میگما خخ

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دستگاهت خوب باشه خونریزی نمیکنی من سه سال پیش دستگاه آمریکایی گذاشتم 8 ساله 300تومن هزینش شد الا ...

می ارزه کجا گذاشتید؟؟؟؟باید بگم آمریکایی باشه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
واای عزیزم امضات دقیقا وصف حالمه ولی من دختر دارم🤣🤣🤣

دختر و پسر هر دو عشقن عشق🥰

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
منم قرص خوردم کلی خون ازم رفت نمیدونم چیکار کنم میترسم امپول بزنم دوباره رو خون بیوفتم وحشتناکه

اره قرص میخورم الان بهتر نشدم هنوز 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
می ارزه کجا گذاشتید؟؟؟؟باید بگم آمریکایی باشه

آره منکه خیلی خیلی راضیم دکتر زنان برام گذاشت تو مطب بگو خارجی میخوام چون نوع ایرانی هم داره که اونا باعث خونریزی میشن

پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من                                          
راستش من زیاد راضی نبودم واس جلوگیری خوبها ولی با ترس لرز داشتم کلا پریودام خیلی درد ناک شد بعد دوسا ...

خدا بهت بده دومی رو عزیزم روزیت بشه

اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم  صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
رابطه نداشتن بهترین جلوگیریه😂😂😂😂✋تامام

به نظرت میشه من نمیخام اون تو سوراخ دیوار که نمیتونه کنه منکه از خدامه

اگه دستگاهت خوب باشه خونریزی نمیکنی من سه سال پیش دستگاه آمریکایی گذاشتم 8 ساله 300تومن هزینش شد الا ...

دقیق میشه بگی چطوری میزارند عمل داره؟؟؟

آره منکه خیلی خیلی راضیم دکتر زنان برام گذاشت تو مطب بگو خارجی میخوام چون نوع ایرانی هم داره که اونا ...

عزیز چطوری میزارند درد داره

دختر و پسر هر دو عشقن عشق🥰

صد درصد هردو هدیه خدان 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
خدا بهت بده دومی رو عزیزم روزیت بشه

مرررسی عزیزم

خخخخخخخ یاخدا ازک اندوم مرد ک زیادچیزی نمیفهمه حالا چ برسه ب سه تاش

دیوونس بخدا من میگم نمیخواد میگه ن من دوس دارم

من که الان چند ساله فقط طبیعی جلوگیری کردم باردارم نشدم کاندوم بدم میاد پلاستیکه قرص هم نمیخورم ضرر داره.

الان اقدام کردیم سه ماهه برای بارداری این ماه چهار روزه پریودیم عقب افتاده یعنی ممکنه باردار باشم . جلوگیری طبیعی واسه بارداری هیچ ضرری نداره؟