2777
2789

نه والا

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من دوره نرفتم ولى از بچگى حس ششم بالايى داشتم و تله پاتى كردنى اكثرا جواب ميگيرم

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

دوره نرفتم ، ولی با یکی تله پاتی داشتم شدیدا !😔

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

بله عزیزم میشه اما قبلش باید فایل ها و تمرینات دیگه هم انجام داده باشین. برای جذب عشق میخواین درسته؟

تدریس و اموزش قانون جذب.. جذب ثروت و جذب عشق و ازدواج                             @Ghaanoonejaazb
اگه اینقدر حس ششمت بالاس به من بگو کی برمیگرده؟😁

ببين برا تورو بگمااا تا چند روز همه ريپلاى ميكنن😐

تو برگشتش شك نكن،برميگرده ميگه غلط كردم!نهايت تا ٦ هفته

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
یعنی چطوری یکم توضیح بده

یه علاقه با یکی بود ، که همیشه از حال هم باخبر بودیم ، باور نمیکنی تا ناراحت میشدم زنگ میزد حس میکنم ناراحتی ، یادحس میکنم عصبی هستی ،یا چیه گمونم سرحال نیستی ، منم دقیقا همین حس و داشتم ، مثلا ۴صبح بیدار میشدم حس میکردم حالش خوب نیس و یه مشکل داره پیام میدادم میگفت فلان مشکل واسم پیش اومد تو خواب و .... دقیقا از حال و روز هم باخبر بودیم ! 

الانم یه وقتایی حس میکنم یچیزی هس ، ولی ارتباطی نیس که بفهمم درسته یا نه 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
ببين برا تورو بگمااا تا چند روز همه ريپلاى ميكنن😐 تو برگشتش شك نكن،برميگرده ميگه غلط كردم!نها ...

برای بچه دارشدن منم ی چیزی بگو حتی اگه ناامیدکننده حرفت باشه

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
برای بچه دارشدن منم ی چیزی بگو حتی اگه ناامیدکننده حرفت باشه

ببين حسم بهم ميگه  زودى باردار ميشى،اگه نذر و توسل به يكى كردى!دعاهاتو ادامه بده...من كه ميگم  نيمه اول زمستون باردار ميشى

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز