2821
2789
ببين حسم بهم ميگه  زودى باردار ميشى،اگه نذر و توسل به يكى كردى!دعاهاتو ادامه بده...من كه م ...

اره نذر کردم...امیدوار شدم خیلی امیدوار

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببين حسم بهم ميگه  زودى باردار ميشى،اگه نذر و توسل به يكى كردى!دعاهاتو ادامه بده...من كه م ...

من با اینکه یه سال و نیمه اقدام کردم مثه اونایی شده بودم که انگار واقعا هیچ وقت قرار نیست بچه دار بشن.خیلی بی حس و ناامید بودم

ببين برا تورو بگمااا تا چند روز همه ريپلاى ميكنن😐 تو برگشتش شك نكن،برميگرده ميگه غلط كردم!نها ...

ببخشید دوباره ریپلای کردم حلالم کن 

فقط بگو باهام قصد ازدواج  داره؟ اگه داری کی؟

و اینکه احساس مادرش چیه نسبت بهم

من با اینکه یه سال و نیمه اقدام کردم مثه اونایی شده بودم که انگار واقعا هیچ وقت قرار نیست بچه دار بش ...

عزيزم يك سال و نيم كه مدت زيادى نيست،توكل كن به خدا🙏🏼برات دعا ميكنم ان شاءالله زودى بياى و خبر بارداريتو بدى 

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
ببخشید دوباره ریپلای کردم حلالم کن  فقط بگو باهام قصد ازدواج  داره؟ اگه داری کی؟ و اینکه ...

فدات شم من فقط از رو حس ششمم ميگما شايد درست باشه شايد نه اول تو به من بگو پسره بهت خيانت كرده يا يه اشتباهى كرده كه تورو ناراحت كنه

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس
فدات شم من فقط از رو حس ششمم ميگما شايد درست باشه شايد نه اول تو به من بگو پسره بهت خيانت كرده يا يه ...

ما رابطمون تموم شده خیانتو نمیدونم شک دارم یه سری چیزا شنیدم ولی نمیشه خب قضاوت کرد 

کاش درخواست دوستیمو قبول کنی باهات حرف بزنم😔

عزيزم يك سال و نيم كه مدت زيادى نيست،توكل كن به خدا🙏🏼برات دعا ميكنم ان شاءالله زودى بياى و خبر بار ...

خدا کنه حس ششمت واقعیت بپیونده...ممنونم ک دعام کردی خواهرم

ما رابطمون تموم شده خیانتو نمیدونم شک دارم یه سری چیزا شنیدم ولی نمیشه خب قضاوت کرد  کاش درخوا ...

من كه احساسم بهم ميگه اين بهت خيانت كرده ولى از كارش پشيمون ميشه و برميگرده

ازدواج چی؟ پیشنهادشو میده؟ و احساس مادرشم خیلی دوست دارم بدونم

در مورد احساس مادره نظرى ندارم ولى پيشنهاد ازدواج بده هم به اين زوديا نيست

در مورد احساس مادره نظرى ندارم ولى پيشنهاد ازدواج بده هم به اين زوديا نيست

عزیزم این اقا چندیدن بار رابطه رو خودش تموم کرده و دوباره برگشته نمیدونم چطوری رفتار کنم ایندفعه واقعا سردرگمم 

از یه طرف نمیخوام از دستش بدم از یه طرف فکرمیکنم بدعادت شده

والا من دوره نرفتم ولى از بچگى حس ششم بالايى داشتم و تله پاتى كردنى اكثرا جواب ميگيرم

سلام عزیزم میشه درخواست دوستی بمن بدین ؟؟

من نتونستم درخواست دوستی بدم به شما

خدایا اگر روزی فراموش کردم ؛خدای بزرگی دارم.تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری.
والا من دوره نرفتم ولى از بچگى حس ششم بالايى داشتم و تله پاتى كردنى اكثرا جواب ميگيرم

سلام. وقتتون بخیر داشتم پیام رو میخوندم پیام شما ذو دیدم اگه جواب گیریه کارتون خوبه میشه ی چیزی ازتون بپرسم من از ی پسری خوشم. میاد ولی روم نمیشه ک حرفی بزنم خواستم بدونم ایا امیدی هست ک خودش بهم پیشنهاد دوستی بده