2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اش کشک داریم با کوکو سیب زمینی

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  
اررره😍 ما همیشه حبوبات پخته و اماده داریم سبزی هم که داریم همشویار آش میکنیم😁😁😁😁(باردار نیست ...

نه خواهر ما دوروز طول میکشه بپزیم😂😂

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
به به عاشقشم نوش جانتون 

فدات عزیزم جاتون سبز🥰🥰😘

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اش کشک داریم با کوکو سیب زمینی

ببخشید میپرسم شما شام آش میخورید؟ما ناهار آش میخوریم آخه فکر کنم برای وعده شام سنگینه مگه نه؟البته نوش جانتون من که عاشقشم 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ببین چیا میزنی بهش میشه بگی 

اول بادمجون هارو حلقه ای میکنم تا زودتر سرخ شه بعد یکم نمک میپاشم میزارم چن دقیقه باشه بعد آبکشی کنین  بعدش روغن بریزین تا خوب سرخ شه بعدش پیاز داغ و سیر داغ و نعناداغ بریزین گوجه هارو نگینی میکنم سرخ میکنم زردچوبه هم میزنم بعدشم بادمجون های سرخ شده رو قاطی میکنم رب هم تفت میدم بعدشم یکمی آب میریزم و زیرش رو کم میکنم میزارم خوب بپزه ادویه ا‌ش هم نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجبیل 

اخی😁 اخه من خیلی اش دوست دارم.سریع درست میکنم وسایلشو همیشه اماده دارم شکموییِ و هزار درد سر😂

نه بابا مابایدروز قبل حبوبات خیس کنیم سبزی بخریم کشک بخریم،اصلا یه مکافاتی واسه همین ترجیح میدیم درست نکنیم😂😂

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
ببخشید میپرسم شما شام آش میخورید؟ما ناهار آش میخوریم آخه فکر کنم برای وعده شام سنگینه مگه نه؟البته ن ...

سلام عزیزم اره اش کشک سنگینه ولی خو نذری اوردن منم میخام کنارش کوکو بپزم

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه