اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
اول بادمجون هارو حلقه ای میکنم تا زودتر سرخ شه بعد یکم نمک میپاشم میزارم چن دقیقه باشه بعد آبکشی کنین بعدش روغن بریزین تا خوب سرخ شه بعدش پیاز داغ و سیر داغ و نعناداغ بریزین گوجه هارو نگینی میکنم سرخ میکنم زردچوبه هم میزنم بعدشم بادمجون های سرخ شده رو قاطی میکنم رب هم تفت میدم بعدشم یکمی آب میریزم و زیرش رو کم میکنم میزارم خوب بپزه ادویه اش هم نمک فلفل زردچوبه دارچین و زنجبیل
اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخوردکاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم. مرسی اه