پسرم یک روزبعدتولدتوبیمارستان بهم گفتن مننژیت داره بستریش 14روز کردن بعد شنوایی سنجی بیمارستان ازش گرفتن گفتن خوبه بعدهمون شنوایی سنجی بهم گفتن چون مننژیت داشته باید یه نوارگوش که مربوط به عصب گوش میشه ازش بگیریم دوماهگی بیارش بردمش گفت هردوگوشش مشکل داره بردمش متخصص گوش وحلق بینی بهم گفت گوشش عفونت داره احتمال 80درصد مال عفونتش بوده که نوارگوشش مشکل داره گفت داروهاشومصرف بکنه پنج ماهگی دوباره ببرش خیلی توفکرم پسرم الان سه ماهشه وچهارروز میخنده باصدای بلند بیدارمیشه توخواب باشه سرفه عطسه بکنم بیدارمیشه ازخودش صدادرمیاره با کلمه اووووو جوابمو میده صبح که بیدارمیشه سروصدامیکنه میخنده براش جغجغه تکان میدم به هرطرف باچشم دنبالش میکنه اطرافدان بوده کسی مث پسرمن بعدگوشش مشکلی نداشته باشه تورابخدا به امام حسین قسمدان میدم دعاش بکنین
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
امتحانش که ضرر نداره گلم میتونی خودت صداش کنی بخوابونش روی پهلوی چپ شما هم سمت چپ ب ...
خوابه بیداربشه حتما انجام میدم بعد هروقتم خوابه عطسه میکنم یا سرفه دستاشو تکان میده یه لحظه چشماشم بازمیکنه ارتباط چشمیشم خیلی خوبه باخنده ذوق میکنه با اووووو جوابمومیده