2777
2789
عنوان

مادرا

73 بازدید | 14 پست

پسرم یک روزبعدتولدتوبیمارستان بهم گفتن مننژیت داره بستریش 14روز کردن بعد شنوایی سنجی بیمارستان ازش گرفتن گفتن خوبه بعدهمون شنوایی سنجی بهم گفتن چون مننژیت داشته باید یه نوارگوش که مربوط به عصب گوش میشه ازش بگیریم دوماهگی بیارش بردمش گفت هردوگوشش مشکل داره بردمش متخصص گوش وحلق بینی بهم گفت گوشش عفونت داره احتمال 80درصد مال عفونتش بوده که نوارگوشش مشکل داره گفت داروهاشومصرف بکنه پنج ماهگی دوباره ببرش خیلی توفکرم پسرم الان سه ماهشه وچهارروز میخنده باصدای بلند بیدارمیشه توخواب باشه سرفه عطسه بکنم بیدارمیشه ازخودش صدادرمیاره با کلمه اووووو جوابمو میده صبح که بیدارمیشه سروصدامیکنه میخنده براش جغجغه تکان میدم به هرطرف باچشم دنبالش میکنه اطرافدان بوده کسی مث پسرمن بعدگوشش مشکلی نداشته باشه تورابخدا به امام حسین قسمدان میدم دعاش بکنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وقتی با سرو صدا واکنش نشون میده میده یعنی سالمه 

نگران نباش 

یه قاشق بردار با ظرف  بشین سمت چپش  با فاصله با قاشق بزن به ظرف ببین برمیگرده سمت صدا 

محکم نزنی گوش بچه درد بگیره 

همین کارو با سمت راست هم انجام بده  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم وقتی با سرو صدا واکنش نشون میده میده یعنی سالمه  نگران نباش  یه قاشق بردار با ظ ...

الان زودنیس به طرف صدا برگرده چون چندجاخوندم گفته چهارتمام بشه به طرف صدابرمیگرده بچه من هنوز چهارروزه رفته توچهارماه

الان زودنیس به طرف صدا برگرده چون چندجاخوندم گفته چهارتمام بشه به طرف صدابرمیگرده بچه من هنوز چهاررو ...

امتحانش که ضرر نداره گلم 

میتونی خودت صداش کنی بخوابونش روی پهلوی چپ 

شما هم سمت چپ بشین با شوخی و هیجان صداش کن یا عطسه کن نترسونیشا مراقب باش، صداش کن ببین برمیگرده سمتت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
امتحانش که ضرر نداره گلم  میتونی خودت صداش کنی بخوابونش روی پهلوی چپ  شما هم سمت چپ ب ...

خوابه بیداربشه حتما انجام میدم بعد هروقتم خوابه عطسه میکنم یا سرفه دستاشو تکان میده یه لحظه چشماشم بازمیکنه ارتباط چشمیشم خیلی خوبه باخنده ذوق میکنه با اووووو جوابمومیده 

خوابه بیداربشه حتما انجام میدم بعد هروقتم خوابه عطسه میکنم یا سرفه دستاشو تکان میده یه لحظه چشماشم ب ...

عزیزم بخدا سالمه فقط داروهاشو حتما بده تاعفونتش خوب بشه

عزیزم بخدا سالمه فقط داروهاشو حتما بده تاعفونتش خوب بشه

دردبجونم عزیزم خدا ابرو سلامتی بهدبده ارامم کردی جون عزیزد براش دعابکن من پدرموازدست دادم پارسال خیلی حالم خراب شد خدابهم پسرمودادم گفتم خوبه حال روحیم بهترمیشه ولی الان توفکرپسرمم

دردبجونم عزیزم خدا ابرو سلامتی بهدبده ارامم کردی جون عزیزد براش دعابکن من پدرموازدست دادم پارسال خیل ...

عزیز دلم خدا پدرتو رحمت کنه هم‌سفره‌ی حضرت علی در بهشت باشن 

مرسی از دعاهات 

باور کن همینیه که میگم شک نکن اروم باش سوره ناس روزیاد بخون ذکر لا حول ولا....  زیاد بگو خیلی تاثیر داره 

😘😘😘😘😘

فدات بشم اینقددوس دارم اون روز بیاد بیام بگم گوش پسرم سالمه  

میاد عزیزم

بعدا تاپیکشو بزن تگم کن 😍😍😍😍