2777
2789

یه جا رفتم مصاحبه اون که مصاحبه میکرد خانم بود گفت متولد ۶۷ پس چرا مجرد!!؟

هیچی نگفتم یه لبخندی زدم البته من کار دارم دنبال کار بهترم. 

اینجور که میگن خیلی ناراحت میشم😣

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت بگو وضعیت تاهل من در استخدامم تاثیری داره؟؟ملت توی هر چیزییی نظر میدن

یه بارم چهار سال پیش یه جا رفتم مصاحبه اون موقع ۲۶ سالم بود میگفت چرا تا حالا ازدواج نکردی

ازدواجم میکردی یه زر دیگه میزد

من یه ماه پیش رفتم مصاحبه گزینش و اتفاقا متولد ٦٧م و متاهل

خانمه میگفت چرا بچه نداری? وقتی گفتم خودم نخواستم همچین از سر تحقیر سر تکون میداد انگار قتل کردم!

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
یه بارم چهار سال پیش یه جا رفتم مصاحبه اون موقع ۲۶ سالم بود میگفت چرا تا حالا ازدواج نکردی

میدونم فضولن خواهرزاده منم ازدواج نکرده انقدر سوال پیچش میکنن هر جا میره برای کار‌‌‌...طفلی کاملا حساس شده

من ایران زندگی نمیکنم و اینجا اگر سوالی خارج عرف پرسیده بشه مثل همین سوالی که از شما پرسیدن جواب این ...

اره واقعا خیلی زشته این سوالات