2777
2789
عنوان

درد ودل...........

1277 بازدید | 68 پست
دیروز خیلی دلم گرفته بود نشستم هرچی تو دلم بودو برا خدا نوشتم .شوهرم خیلی بی محبته اصلا احساس نداره نمیدونم چیکار کنم تو این یکسال ونیمی که ازدواج کردیم شاید 2بار بیشتر بهم نگفته دوستت دارم یه بار نشد از سرکارمیات مث شوهرای دوستام دستاشو دورکمرم بندازه بگه عزیزم خسته نباشی بوسم کنه شبای اول عروسی بهش میگفتم دوستت دارم بوسش میکردم اما درست جوابمو نمیداد منم دیگه شب بخیر هم نمیگیم خدا خودش میدونه چندبار بهش گفتم بهم محبت کن اما فقط یه روز خوبه من خیلی رمانتیک واحساسی بودم همکلاسیام بهم میگفت انشرلی اما از وقتی ازدواج کردم خیلی منزوی شدم دختریام اعتماد به نفسم بالا بود اما الان خیلی کم شده تورو خدا بگین برم عشقو از کی گدایی کنم از اقای ر و اقای م که تو دانشگاه فقط منتظر یه نخ دادن بهشونم یا از مردای خیابون که میخوان بخورنم .دیروز یه مردی رو دیدم دست زنشو گرفته بود تو خیابو ن میبوسید نمیدونی چقد حسرت خوردم.دلم میخواس وقتی صدام کنه بهم بگه عزیزم گلم اما نمیگه هروقت میره مغازه میبوسمش ولی اون اصلا ذوقی برا بوسیدنم نداره کاش ازدواج نکرده بودم یا حداقل با خواستگار قبلیم که میدونم هنوز تو فکرمه ازدواج کرده بودم.کاش اینقد که به حرفای خواهراش گوش میداد به حرف منم گوش میداد
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
همیشه با خودم میگم کاش مث شوهر خواهرم دست بزن داشت اما بهم محبت میکرد وقتی هم قهریم فقط برا سکس میات طرفم دو سه روزه که دیگه حوصله ندارم چقد غرورم خورد کنم نمیتونم دیگه حرف هم بزنم چقد ازش محبت بخوام اصلا دوست ندارم دیگه نگاشم کنم دست خودم نیست
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی میخوام بوسش کنم یا میگه سرما خوردم سرما میخوری یا میگه سرما خوردی سرما میخورم!!!
خوب بشین باهاش منطقی صحبت کن شاید یه مشکلی داره ... فکرش جایی مشغوله ... شوشویه من هر وقت یه مشکلی براش پیش میاد حالا مالی یا سرکار یا واسه خانوادش فکرش خیلی درگیر میشه زیاد حال و حوصله نداره ... اونوقت منم سعی میکنم بیشتر حمایتش کنم.
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی
اصلا نه ظاهرم نه اخلاقم به تازه عروسا نمیبره به دوستام که این چیزارو میگم باورشون نمیشه
نه خودم اهل مشاورم نه اون .به خدا خیلی باهاش صحبت کردم مثلا بهش میگم اینکارت بهم ارامش میده فقط یه روز خوبه
به نظرتون چیکار کنم اگه این نیمچه اعتقاد و وجدان نداشتم تا حالا از بی محبتی هزار باری لغزیده بودم
هرچی هم درمیاره میره تو جیب خواهر برادراش بهش میگم ما خودمون لنگیم اینکارا چیه انگار به دیوارمیگی هیچی نمیگه کار خودشو میکنه
تبسم جانر یه روز همه درد دلهاتو تو یه کاغذ بنویس و بذار تو جیب لباس شوهرت که وقتی میره سرکار بخونه ...
میدونم مردی که احساس نداشته باشه خیلی سخت میشه...
خدایا! تو عشق هستی! بر من ببار و زندگیم را آباد کن! آمین!