2777
2789
عنوان

شوهررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 73 پست
وای شخصیتت تو حلقم که برای مردن کسی دعا میکنی ینی  خیلیییییییییییییی تباهی اونام عزیزای کسین خی ...

وقتی ک حرص میخورمو خود خوری کسی ب هیچیش نیس اره ارزومرگ‌میکنم برا هرکسی ک باشه..مگه حرص خوردتو عداب کشیدنه من واسه کسی مهمه؟؟؟😡🤬🤬

مثل شوهر من دست دل بازه دیشب خانواده ام میگفتن حالا شوهرت به برادرشوهرم میگه بیا دادش ماشین من ببر واسه مسافرت همینم شد تا شوهرم آمد دنبالم بهم گفت ماشینو دادم برادرم بره مسافرت در صورتی که اصلا بردارش نگقته بهم ماشین بده و خودشون ماشین دارن چون ماشین ما نو هست میترسه ماشینشو ن تو راه خراب بشه 😑😑😑

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند دفه که بردن زنگ بزن بگو وای کار واجب داشتم حالا که بردید چی بگم دیگه وای قرار بود برم فلان چیز بخرم زنگ بزن به کسی که ماشین برده 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
وقتی ک حرص میخورمو خود خوری کسی ب هیچیش نیس اره ارزومرگ‌میکنم برا هرکسی ک باشه..مگه حرص خوردتو عداب ...

خیلی شحصیتت داغونه همین که برا مردن کسی دعا کنی معلومه چی هستی هیچی نمیگم بهت 

بابا خیلی سخته چرا شوهرم اینقد احمقه..بابا خب ببرن لااقل بنزین بزنن ایشالله ک ب حق همین روزایه عزیز ...

اگه داداش داری بفرست اونم بیاد بگیره انقد ماشینتونو همگانی کن که شوهرت به خودش بیاد به کسی نده. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خودم ی روز ۲روز میتونم استفاده کنم بقیه روزا چی بازم میتونن ببرن.ب شوهرمم میگم میگه ببرن خودم دوس دا ...

ماشین منو که برادرشوهرم اینقدر برد تا بلاخره صاحبش شد درکت میکنم 

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
چند دفه که بردن زنگ بزن بگو وای کار واجب داشتم حالا که بردید چی بگم دیگه وای قرار بود برم فلان چیز ب ...

ک‌چقد اونارم ماشینو میارن میدن زودی...میخاستیم بریم‌مهمونی بهشون گفتیم زود بیارین ۱۰۰دف زنگ زدیم تا اوردن 😐

وقتی ک حرص میخورمو خود خوری کسی ب هیچیش نیس اره ارزومرگ‌میکنم برا هرکسی ک باشه..مگه حرص خوردتو عداب ...

درکت میکنم بحث این نیست ماشینو میبرن یا نه بحث اینکه نظر توهم مهم باشه واسه شوهرت وای خدا فقط دلم میخواد یه چاقو داشته باشم بزنم تو سر شوهرم 😑😑 مخش منفجر بشه از وسط دلم خنک بشه مخ نداره میگم این کارو انجام بده سود میکنی  فکر میکنه بچه هستم نمیفهمم بعد میبینی رفت کار خودشو کرد ضرر کرد بعد هی میگه کاش همون کارو کرده بودم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ک‌چقد اونارم ماشینو میارن میدن زودی...میخاستیم بریم‌مهمونی بهشون گفتیم زود بیارین ۱۰۰دف زنگ زدیم تا ...

یا انقد پول تاکسی بگیر از شوهرت بگو چکار کنم ماشین نداریم که. 

درکت میکنم بحث این نیست ماشینو میبرن یا نه بحث اینکه نظر توهم مهم باشه واسه شوهرت وای خدا فقط دلم می ...

واااااای دقیقااا مثه شوهره خنگه من..منم هرچی میگم فک‌میکنه بچم 😐😐

ک‌چقد اونارم ماشینو میارن میدن زودی...میخاستیم بریم‌مهمونی بهشون گفتیم زود بیارین ۱۰۰دف زنگ زدیم تا ...

به هر حال بگو وای رفتین باشه حالا چی بگم وای دیرم شد ای بابا باشه ده بار غر غر کنی سرسنگین شی هی پول تاکسی بگیری از شوهرت الکی ماشین خراب کنی خرج بندازی دست شوهرت بگی تو خیابون موندم ماشین صد تا صاحب داره همینه دیگه خلاصه اخرش جواب میده