2777
2789
عنوان

شوهررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 73 پست

نه خواهر خوبم مشکل تو اشتباه نوشتنت نیست گلم، این نشون میده واسه رشد خودت کاری انجام نمی دی، و با این مسائل پیش و پا افتاده خودت رو مشغول میکنی، منظوری نداشتم معذرت میخوام ناراحتت کردم

نه ولی خوب تو موارد دیگه این قضیه هارو داریم 

بابا خیلی سخته چرا شوهرم اینقد احمقه..بابا خب ببرن لااقل بنزین بزنن ایشالله ک ب حق همین روزایه عزیز تصادف کنن بمیرن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب شوهره خرم هروقت میگم میگه طوری نیس از خداشه ک ماشینو میبرن 

باید با هم تعیین کنید که زندگی شما عمومی نیست

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

حق داری حرص میخوری.ولی چون نزدیکشونید این چیزا طبیعیه.چیزی هم بگی دعوا میشه وهزار بد وبیراه میشنوی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
نه خواهر خوبم مشکل تو اشتباه نوشتنت نیست گلم، این نشون میده واسه رشد خودت کاری انجام نمی دی، و با ای ...

باابا فک میکنی پیش پا افتادس..بخدااا خیلی سخته..مشکل ک پیش پا اینجور چیزا حالیش نیس مشکل مشکله چ این چ بزرگ 

بابا خیلی سخته چرا شوهرم اینقد احمقه..بابا خب ببرن لااقل بنزین بزنن ایشالله ک ب حق همین روزایه عزیز ...

به خاطر یه ماشین و چند لیتر بنزین 

خانم اخه این چه حرفیه 

شما تو زندگی شوهرت خوب بخور خوب بچرخ نمیخواد حرص و جوش هزینه ها را بزنی

حق داری حرص میخوری.ولی چون نزدیکشونید این چیزا طبیعیه.چیزی هم بگی دعوا میشه وهزار بد وبیراه میشنوی

همون دیگه ن میتونم اعتراض کنم نه هیچی ی چیزیم بگم ادم بده من میشم 😔😔

بابا خیلی سخته چرا شوهرم اینقد احمقه..بابا خب ببرن لااقل بنزین بزنن ایشالله ک ب حق همین روزایه عزیز ...

منم شوهرم باز اینا خانواده من شوهرم برای غریب ها این کار میکنه😐😑ای حرص میخوردم الان کم تر محل میدم منم چند برابر ازش پول میگیرم و خرج میکنم 

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 
   به خاطر یه ماشین و چند لیتر بنزین  خانم اخه این چه حرفیه  شما تو زندگی شو ...

ارههههههههه شوهرم ک پولدار نیس..ی کارگره بایدحرص بخورم شاید چیزه خاصی نباشه اما شوهرم با بدبختی این ماشینو خریده 

حیاط و راضی. خب رانندگی یاد بگیر بشین پشت فرمون حالشو ببر 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

وای شخصیتت تو حلقم که برای مردن کسی دعا میکنی ینی  خیلیییییییییییییی تباهی اونام عزیزای کسین خیلی جالب میشه کسیم برای مردن عزیزای ما دعا کنه؟

منم شوهرم باز اینا خانواده من شوهرم برای غریب ها این کار میکنه😐😑ای حرص میخوردم الان کم تر محل میدم ...

چ خونواده چ غریبه کسی که درک نداشته باشه هیچ فرقی نمیکنه حالا ماله تو غریبه ماله من خونواده درهرصورت حرص میخوریم

ارههههههههه شوهرم ک پولدار نیس..ی کارگره بایدحرص بخورم شاید چیزه خاصی نباشه اما شوهرم با بدبختی این ...

وقتی همسرت مشکلی نداره پس نمیتونی خیلی روش مانوربدی

ولی خودت استفاده کن ... بزار خرج بنزین و اینا براش سخت بشه میگه دیگه کسی دست نزنه 

تصادف منند بمیرن هم ماشین شما رفته هم خرج کفن و دفن میافته گردنتون