2777
2789
عنوان

شوهررررم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 73 پست
اگه داداش داری بفرست اونم بیاد بگیره انقد ماشینتونو همگانی کن که شوهرت به خودش بیاد به کسی نده.  ...

داداشم خودش ماشین داره عارش میاد بگه اینا بدبختن هیچی ندیدن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

براش مهم نیس اصلااااا

ولش کن باید به سرش بدن تا درس عبرت بگیره شوهر من اینقدر واسه بچه های برادرش خرید میکنه لباس بگیر تا خوراکی تا بچمون به دنیا آمد هیچ کدوم هیچی نیاوردن بهش گفتم اینقدر محبت کردی کو یکیشون اورد بعد برداشت گفت آره من گنو بودم میخریدم 😂😂😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

خودم گواهینامه ندارم 😔😔😔

خسته نباشی خب بگیر برعکس بهونه خوبیه ماشین صاحب شی

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
قبول نشدم 😐😐

ای بابا الان دیگه همه بلدن تلاش کن تمرین کن یه ادمایی پشت فرمون میشینن

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ولش کن باید به سرش بدن تا درس عبرت بگیره شوهر من اینقدر واسه بچه های برادرش خرید میکنه لباس بگیر تا ...

این اگه خودش ۱۰۰ سال بی ماشینی بکشه ب یکی نمیگه 

اگه ماشینم ماله پدرشوهرم اینا بود نمیگرفت اینقد احمقه ها تا این اندازه 

مثل شوهر من دست دل بازه دیشب خانواده ام میگفتن حالا شوهرت به برادرشوهرم میگه بیا دادش ماشین من ببر و ...

ماشین منو برادرشوهرم میبره خواهرش به شوهرم میگه اینکه همیشه دستشه بیا مفتی ماشینو بده بهش گناه داره برادرته خدا از جای دیگه بهت میرسوته شوهر ابله منم گفت باشه چقدر دعوا کزدیم 

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
ماشین منو برادرشوهرم میبره خواهرش به شوهرم میگه اینکه همیشه دستشه بیا مفتی ماشینو بده بهش گناه داره ...

ای خدا چرا شوهر خنگ کیرمون میاد شوهر من وام گرفت بعد دادش به برادرشوهرم بعد ما میاست قسطشو بپردازیم طلاهام واسه قسط های عقب مونده فروختم وای چه زورم داد همشم جاریم ندارم ندارم میکنن خدایی زنش به عالمه طلا داره من بدبخت هیچی زورم داد طلاهام فروختم 

وای من بودم همونجا خاکش میکردم

اره میاست یه چاه بکنم بکنمش داخل چاه آخه یه کارایی انجام میده بعد خودش مثل سگ پشیمون میشه رفته سیم‌کارتشو که شماره خوبی هم بود داده به برادرشوهرم حالت همش میگه وای چه کاری کردم دادمش الانه احتیاجم هست همیشه هم بهش گفتم وقتی عقل نباشه جون در عذابه