2777
2789
عنوان

کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 58 پست
خب دیگه با این دری وری گفتن کاری کردی که بره تو جبهه مخالف...منم بدم میاد همسرم به مادرم حرف بدی بزن ...

چیکار کنم حالا؟

استانه صبرم سرریز شده

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
خب دیگه با این دری وری گفتن کاری کردی که بره تو جبهه مخالف...منم بدم میاد همسرم به مادرم حرف بدی بزن ...

از طریقی به گوشم رسیده که مادرش چقدر حرفای بدی پشت سر من به شوهرم میگه

چرا حرفای اون باعث میشه شوهرم ازم دور شه؟

چرا اون بگه من نکم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والله ولی بنظرم چون مانعی برای رفتن پیش مامانشی اون بیشتر به مامانش میچسبه  دشمن خونیت ...

همه میگن بم راهمو عوض کنم راستش اما حاضرم جام زهر بخورم اما رو ندم به اینا

چیکار کنم حالا؟ استانه صبرم سرریز شده

به نظرم اولین کار درست اینه که آرامش خودت رو حفظ کنی...اصلا مادرش وزیر جنگ...تو وارد بازی نشو...تو الان حکم یه بازیچه رو داری که داری به سود اون بازی رو پیش میبری...صبور باش و آروم...من باشم اولین کارم اینه که میگم همسر من اشتباه کردم به مادرت بی احترامی کردم درسته اذیت شدم اما نباید حرف بد میزدم...و بگو دوس داری آرامش زندگیت برگرده...شاید یه مدت به قول خودت سواستفاده کنه اما اگر ببینه تو واقعا میخوای صلح برقرار کنی برمیگرده به قبل...از پدر شوهرت استفاده کن ...دیگه پیش اونم شکایت نکن...اگرم دیدی داره حمایتت میکنه در برابر زنش بگو من همسرم و زندگیم رو دوس دارم و تلاشمو میکنم جیزی خرابش نکنه زندگیمو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
از طریقی به گوشم رسیده که مادرش چقدر حرفای بدی پشت سر من به شوهرم میگه چرا حرفای اون باعث میشه شوهر ...

چون اون بلده چطور بگه عزیزم...از طرفی رفتار بد تو باعث میشه یه مهر تایید رو حرفای مادرش بخوره...تو آروم باش و صبور...اینطوری هرچی هم بشنوه این طرف میبینه تو با آغوش گرم و مهربون منتظرشی در نتیجه تیرش میخوره به سنگ

همه میگن بم راهمو عوض کنم راستش اما حاضرم جام زهر بخورم اما رو ندم به اینا

اگه میخوای مسئله ات حل بشه که راهت رو عوض کن اگه هم میخوای صورت مسئله رو پاک کنی راهی که میری رو برو 

به نظرم اولین کار درست اینه که آرامش خودت رو حفظ کنی...اصلا مادرش وزیر جنگ...تو وارد بازی نشو...تو ا ...

ممنون خیلی درست گفتی

پس دیگه هیچی نمیگم جبهه ام نمیگیرم در مقابلشون

بنظرت ارتباطم باهاشون چند وقت یبار باشه؟

شوهرم من سر کارم میره سر میزنه 

من بنظرم ماهی یکبار بسه

چون اون بلده چطور بگه عزیزم...از طرفی رفتار بد تو باعث میشه یه مهر تایید رو حرفای مادرش بخوره...تو آ ...

سعیمو میکنم

راستش تا الن خیلی به خودم قول دادم اما نتونستم

وقتی اذیتم میکنه گر میگیرم عصبی میشم شدید و کنترلمو از دست میدم

مشاور رفتم میگفت بخاطر اذیعتایی که شدی خیلی واکنش پذیر شدی...

ممنون خیلی درست گفتی پس دیگه هیچی نمیگم جبهه ام نمیگیرم در مقابلشون بنظرت ارتباطم باهاشون چند وقت ...

به نظرم یه برنامه بزار و آخر هفته ها برید...

چرا ماهی یک بار...بگو مثلا آخر هفته ها بریم یه سر بزنیم به خانواده هامون...بزار ببینه حسن نیت داری...

از طرفی وقتی میدونی میره سر میزنه مثلا یه غذا یا خوراکی یا میوه خاصی که گرفتین بزار تو ظرف بگو ببر بده به مامان و بابا...

یا اینکه بگو سلام منم برسون...اینطوری مادرشم متوجه میشه که تو در جریان رفت و آمدش هستی و اینکه با رضایتت میاد...در نتیجه دیگه اینو یه ابزار واسه اذیت کردنت نمیدونه از طرفی اگر بدت رو بگه همسرت با خودش فکر میکنه که زن من داره خوبی میکنه این چرا بدش رو میگه!

سعیمو میکنم راستش تا الن خیلی به خودم قول دادم اما نتونستم وقتی اذیتم میکنه گر میگیرم عصبی میشم شد ...

درسته سخته منم نمیگم وای خیلی راحته...وقتی عصبی میشی وارد صحبت نشو...برو دنبال یه کاری‌..دوش آب سرد بگیر...به لحظه فکر نکن تو قرار زندگی کنی نمیخوای بخاطر این چیزایی که قابل حله جدا بشی...

درسته سخته منم نمیگم وای خیلی راحته...وقتی عصبی میشی وارد صحبت نشو...برو دنبال یه کاری‌..دوش آب سرد ...

ممنونم عزیزم

به نظرم یه برنامه بزار و آخر هفته ها برید... چرا ماهی یک بار...بگو مثلا آخر هفته ها بریم یه سر ب ...

مرسی از کمکت عزیزم

توو عمرم اینقدر اذیعت نشده بودم از دست یک نفر

مادر شوهرم عفریته دومی نداره ولی بخاطرش زندگیمو خراب نمیکنم میاد داخل کشو هامو میگرده وسیله همای شخصیمو دست میزنه ک ا ن..د و.م این چیزارو پیش پدر شوهرم در میاره پیش دامادشون گفته بود تو کشوش لباس س ک س ی دیدم سیصد پولشو داده تو یه چیزی به پسرم بگو که پولاشو خراب نکنه حرف منو گوش نمیده یعنی ابرمو برده مادر شوهرت از اینم بدتره