2777
2789
عنوان

کم اوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 58 پست
سخت هست ولی پروسه طلاق فوقش دو سال بکشه، ولی زندگی یه عمره با بچه ننه نمیشه زندگی کرد، اره بابا گفتم ...

افرين عزيزم افرين

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
مادر حرمت داره و مقدسه چه مادر خود آدم چه مادرشوهر  شاید بعضی مواقع خودمون ی کارای میکنیم که م ...

میبینه اما مادرش اونقدر نفوذ داره که با حرفاش رامش میکنه

من چیکار کنم؟دارم افسرده و بیمار میشم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توو عمرم اینقدر اذیعت نشده بودم از دست یک نفر

اخي ميدونم عزيزم.ببين من شوهرم خيلي خانوادشو ميخواستو و مثلا برادرزادشو ميپرستيد و اينا.من بچه ك اوردم ماشاالله خيلي بهتر شد.

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
من بلاکش کردم با هر استوریم ی دعوا راه مینداخت

شوهرت چیزی نگفت بت؟

من بکنم سریع زنگ میزنه به شوهرم میگه شوهرمم میاد دعوا با من

شاید اون موقع که پشت شما بوده شما بی سیاست برخورد کردی...راست میگه پدر شوهرت گیر افتاده نمیتونه به ا ...

اره قبول دارم اما الان چیکار باید کنم؟

به شوهرم بی حس شدم از مادرش متنفرم دیدنش حالمو بد میکنه در این حد

میبینه اما مادرش اونقدر نفوذ داره که با حرفاش رامش میکنه من چیکار کنم؟دارم افسرده و بیمار میشم

شما هم سیاست به خرج بده بلخره اونم مادره بد بچه خودش رو حداقل نمیخواد موضع ات رو تغییر بده شاید جواب داد هیچ کسی از محبت بدش نمیاد به مادرش احترام بذار، تا هم به خودت هم به مادرت احترام بذاره

شما هم سیاست به خرج بده بلخره اونم مادره بد بچه خودش رو حداقل نمیخواد موضع ات رو تغییر بده شاید جواب ...

احترام میذارم اما نمیتونم محبت کنم بش 

چون یذره که اینکارو کردم شوهرم بیشتر پرو شد و چسبید به مادرش

شما هم سیاست به خرج بده بلخره اونم مادره بد بچه خودش رو حداقل نمیخواد موضع ات رو تغییر بده شاید جواب ...

سیاست چیه؟چیکار کنم؟بیشتر از رفتارای شوهرم حرص میخورم

رفته بدگویی منو پیش خواهراش کرده(خاله های شوهرم)

اونا امدن به من اخم و تخم تیکه وسط مهمونی...به شوهرم گفتم میگه من نمیدونم بمن چه...

اره قبول دارم اما الان چیکار باید کنم؟ به شوهرم بی حس شدم از مادرش متنفرم دیدنش حالمو بد میکنه در ا ...

خب داری این حال بد رو به همسرتم منتقل میکنی...بهترین کار اینه که یه کم صبوری کنی...واکنش نشون ندی به همه چیز.

میدونم چقدر وحشتناک و سخته اما بهتر سعی کنی هیچ واکنشی نشون ندی که همسرت باز ببینه که آرامش برگشته وقتی تو همش گارد بگیری اون نمیدونه چیکار کنه 

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
سیاست چیه؟چیکار کنم؟بیشتر از رفتارای شوهرم حرص میخورم

چیز خواصی نیست حال مادرش رو ازش بپرس 

یا غذا بپز گه گداری ببر براش 

یا وقتی مامانش تو قیافس خودتو شوهرت تنها بودین بگو نمیدونم مامان چرا ناراحت بود نگرانش شدم از اینجور کارا و حرفا 

خب داری این حال بد رو به همسرتم منتقل میکنی...بهترین کار اینه که یه کم صبوری کنی...واکنش نشون ندی به ...

از ارامش من سو استفاده میکنه

وقتی چیزی نمیگم اون انگار نه انگار بیخیال

من از درون حرص میخورم

اون خیلی شیک اخمم به مادرش نمیکنه

میره خیلی شیک سر میزنه

امار زندگیمونو میده

اونم به ریش من میخنده

میگین بی تفاوت باشم؟

کلی دری وری گفتم به مادرش جلو روش به خودشم گفتم فقط بابات منو میفهمه تو که حمایتی نداشتی هیچ وقت...

چیز خواصی نیست حال مادرش رو ازش بپرس  یا غذا بپز گه گداری ببر براش  یا وقتی مامانش تو قی ...

عزیزم من اینکارارو نمیکنم خود شوهرم فکر و ذکرش پیش مادرشه دیگه منم اینکارارو کنم نمیشه جمعش کرد باید بریم پیش مادرش زندگی کنیم اونجوری...

از ارامش من سو استفاده میکنه وقتی چیزی نمیگم اون انگار نه انگار بیخیال من از درون حرص میخورم اون ...

خب دیگه با این دری وری گفتن کاری کردی که بره تو جبهه مخالف...منم بدم میاد همسرم به مادرم حرف بدی بزنه حتی اگر اشتباهی از مادرم سر بزنه...متاسفانه حرمت رو شکستی نمیگم اون آدم خوبیه ها اما تو داری با این کارا گور زندگیت رو میکنی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم من اینکارارو نمیکنم خود شوهرم فکر و ذکرش پیش مادرشه دیگه منم اینکارارو کنم نمیشه جمعش کرد باید ...

نمیدونم والله ولی بنظرم چون مانعی برای رفتن پیش مامانشی اون بیشتر به مامانش میچسبه 

دشمن خونیت که نیست ی مدت امتحان کن شاید جواب گرفتی وقتی کنارت حالش خوب باشه به بهونه های مختلف میتونی وقتتون رو پر کنی مثلا بگی امروز رو بریم بیرون یا بریم خونه مامانم امروز بشینیم خونه چند وقته تنها نبودیم با هم وقت بگذرونیم و حرف بزنیم 

ی مثال هست که میگه اگه همیشخ ی راهی رو میری و به بن بست میرسی پس راهت رو عوض کن 😉