2777
2789
یکی از دوستام یه شب اومد خونم همیشه به صورتش حسادت میکردم میرفتیم بیرون حس میکردم عروسکه شب ساعت ۳ ا ...

منم دلم نمیخواد مصنوعی باشم فقط دوس داشتم اوکی باشم در حد خودم 

پوستم بده . هیکلم بده.از لباسام متنفرم.از حرف زدنم و .... باور کن شکست نفسی نیس 

من باید دخترونه باشم ک نیستم😢بلدم نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوسن پرور بانمکه

قشنگ حس میکنم خودت و رها کردی پوستت تیره شده و ماهای بدحالت و یه مانتو شال سرت میکنی گشاد میری بیرون مانکن هارو میبینی حرص میخوری چاق تر و بدتر میشی هرزوز .به خودت بیا دختر .زیبایی خودتو کشف کن 

قشنگ حس میکنم خودت و رها کردی پوستت تیره شده و ماهای بدحالت و یه مانتو شال سرت میکنی گشاد میری بیرون ...

دقیقا همینه

دیدی دخترا براشون مهمه همه چی 

من هیچی برام مهم نیس

با صورت نشسته بذارنم میرم بیرون:|

من چند سال کار کردم انقدر ناراحتم ک تا تونستم ولخرجی کردم اصن نگم براتون خرجای بیخود و الکی

حرص خوردن باعث میشه مدام عقب بری از فردا فکر به گذشته رو ممنوع کن و به اینده زیبات فک کن یه اندام زیبا رو نشون کن عکسشو ببین.اندامی که میشه از تو بیرون اووورد و هدف قرار بده .اول اندامتو بساز منم مث تو بودم.چاق ۹۵ کیلو .شل و ول .بی ارایش یه وضعی بودما 

دقیقا همینه دیدی دخترا براشون مهمه همه چی  من هیچی برام مهم نیس با صورت نشسته بذارنم میرم بی ...

مثله من حتی ازدواج کردن هم برام مهم نیست از همه دخترا فامیل قشنگتر بودم خاک تو سرم چی سر خودم اوردم😔😔

دقیقا همینه دیدی دخترا براشون مهمه همه چی  من هیچی برام مهم نیس با صورت نشسته بذارنم میرم بی ...

خب اونا برا خودشون احترام قاعل هستن و تو نیستی.اصلا یکماه بیرون نرو بشین و به خودت برس اول اندام .اول اول اندامتو بساز با سرعت و با قدرت و انرژی