2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اونا برا خودشون احترام قاعل هستن و تو نیستی.اصلا یکماه بیرون نرو بشین و به خودت برس اول اندام .او ...

الان میرم تو اینستا پیج ورزش و رقص پیدا میکنم ویدیوهارو ذخیره میکنم هر روز باشون تمرین میکنم

خدا خیرت بده انگیزه گرفتم یکم 

پوستمو چکار کنم 😐

من نه هیکل خیلییی خفنی دارم نه پر سر زبونم خیلی، صورتمم پر جوش، چهره م با نمکه ولی خوشگل نه! ولی کلی آدم عاشقم شدن تو زندگیم😄 نه که راه برم کشته مرده م شن ولی در حدی بود که خاطرخواه زیاد رد کردم و آخرشم با عشق ازدواج کردم، نتیجه میگیریم از درون باید احساس جذابیت کنی اونوقت آدما جذبت میشن😁 من همیشه فک میکردم خیلی دلبرم نمیدونم چرا😂 هرچی پیش رفت بیشتر متوجه شدم که بابا همچین خوشگلم نیستی چی میگی 😄 ولی خب اون حس درونی تاثیرش داشت خدا رو شکر😊

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
الان میرم تو اینستا پیج ورزش و رقص پیدا میکنم ویدیوهارو ذخیره میکنم هر روز باشون تمرین میکنم خدا خی ...

همون اینستا برو .میکرودم .هایفو .اگزیمیا .و برای لاغری هم کرایو لیپولیز بزن کرایو لیپولیز هم ارزونه ناحیه ای ۱۰۰ تومنه

همون اینستا برو .میکرودم .هایفو .اگزیمیا .و برای لاغری هم کرایو لیپولیز بزن کرایو لیپولیز هم ارزونه ...

ارزون بودن ک ارزونه 

من الان نمیتونم ثابت  کار کنم و ندارم 

ولی جمع میکنم چون تفریحی کار میکنم ولی ثابت خانوادم نمیذارن برم