2821
2789

حتی اگه حس میکنه کسی زشته .زشت وجودشه که خودشو نمیتونه بپذیره .خودت و بپذیرو به خودت برس اونوقت متوجه زیباییت میشی .مثل عکسای قبل و بعد خیلی از ادما.کسی که به صورتش نمیرسه .اندامشو گذاشته مث خرس چاق بشه و موهای ژولیده .به خودش میگه زشت .اون زشت نیست یه تنبله بیخاصیته .زشت اون اهمیت ندادن به خودشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوستان، یه بازیگر هست اسمش سوسن پروره، اون خوشگل نیست بنده خدا، ولی انقدر مهربونه من خیلی دوستش دارم، همیشه میگم ببین چقدر اخلاق رو چهره رو میپوشونه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
مرسی از همه نظراتتون  وقتی بقیه رو توی خیابون میبینم سریعتر فقط میرم خونمون  اصلا اعصابم ...

اونا کلی به خودشون رسیدن، برن صورتاشونو بشورن و بیان کلی به خودت امیدوار میشی

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
اونجا فک میکنی زشته  همچین به خودشون برسن و موهارو رها میکنن که نشناسی

نه اون اینجوری نیست، اهل تیپ و اینا نیست

ناشکری نمیکنم خداروشکر تنم سالمه اما قشنگ و جذاب نیستم

حرفمو گوش کن برو سلندیون رو ببین زیباست ؟؟؟ شاید دقت به صورتش کنی زشته ولی همه میگن زیباست چون شیکه .اقتدار داره خیلی از بازیگرا .خیلی از محبوب ها صورت خوبی ندارن جالبه بازیگرای خیلی زیبا کمتر محبوب هستن پس چهره ملاک نیست تیپ و اراستگی تورو زیبا میکنه عزیز دلم

مرسی از همه نظراتتون  وقتی بقیه رو توی خیابون میبینم سریعتر فقط میرم خونمون  اصلا اعصابم ...

یکی از دوستام یه شب اومد خونم همیشه به صورتش حسادت میکردم میرفتیم بیرون حس میکردم عروسکه شب ساعت ۳ از خواب بیدار شدم دیدم صورتشو شسته به خدا وحشت کردم بدو بدو اومدم شوهرمو بیدار کردم پاشو بیا ببین مارال رووو  لب نداشت هیچی مژه نداشت ابرو هیچییییییییی