اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
نمیدونستم میخوای عکس رنگی انجام بدی وگرنه بهت میگفتم کاخ بی حسی نداره ولی خدایی دردم زیاد داشت تو ...
اره ولی از درد مردماااا... به عارفی تو گفتی رزاقی درموردت چیگفته مثلا پولیپ و اینا دا تشخیص داده ...
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
اره رزاقی که عکس رنگیمو دید گفت تو که کورتاژ نکروی این همه چسبندگیی اخه مگه میسه .. بعد که سونو کرد گفت زیادم چسبندگی نداری ...
چرا اتفاقا طرازی و عارفی رو اسم رزاقی حساسن😂😐 ولی رزاقی و فروتن اینجوری نیستن اصن
صبا جونی به نظر ت چکار کنم من قرار بود میکرو کنم 🥺 برم عارفی هرچی گفت گوش کنم اگه گفت هیسترو پیش خودش هیسترو کنم ..اره؟من ۵ شنبه خیلی زنگیدم فروتن جواب نداد .. چه ساعتهای میاد روزای فرد
چرا اتفاقا طرازی و عارفی رو اسم رزاقی حساسن😂😐 ولی رزاقی و فروتن اینجوری نیستن اصن
من رفتم طرازی ازمایش های قبلیمو نگاه کرد دید دکترم رزاقی بوده گفت چرا پیش خودش نرفتی گفتم وقت گرفته بودم بارزاقی ولی الان گفتن دیگه ابن سینا نمیان🤣🤣🤣🤣گفتن بادکتر دیگه ویزیت میشی بعد تعجب کرد به دستیارش گفت چرا نمیاد
خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
صبا جونی به نظر ت چکار کنم من قرار بود میکرو کنم 🥺 برم عارفی هرچی گفت گوش کنم اگ ...
منم همین مشکل دارم و یه سوال دیگه در چه صورت اندومتریوز بررسی میکنن
واینکه رزاقی این مورد با سونو متوجه میشه وسونو سه بعدی برای این موضوع خوبه مردم از استرس انقدر سوال تو دهنمه یه مشکل دیگه ام هست جنین شناسیم خیلی مهمه😭😭😭😓ادم نمیدونه اینهمه چیز برای بررسی هست
خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون