بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
صبا تو عکس رنگی ابن سینا بهم گفت پولیپ ... رفتم رزاقی گفت پولیپ نمیبینم البته تو روز ۱۸ سونو کرد... که باید روز ۱۱ سونو میشدم .. گفت چسبندگی داری باید هیسترو بشی ..منم موندم ببرم عکسمو به فروتن و عارفی نشون بدم ببینم چیمیگه میترسن هیسترو نابودم کنن
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
عکس رنگیتو کجا انداختی من ابنرسینا ولی فک کنم اشتباه کردن تو عکسم ..
اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
به رزاقی میگم مشکل نابارورییمون چیه میگه فعلا همین چسبندگیت ..میگم قبل ای وی افم که چسبندگی نداشتم اون چرا سقط شد ..گفت شوهرت مشکل داره ..بعد نگاه کرد ازمایششاسو گفت نه زیادم مشکل نداره تو دلم گفتم این چی میگه ۷ سال همه میگن مشکل داره که 🤣دی اف بالاست بادارو شده ۱۷ ... به خدا گیج گیجم از این دکترا تازه بهم گفت اسپرین نخور🙄🙄🙄 در حالیکه عارفی اسپرین داده بود بهم .. شوهرم میگه اینا هیچی سرشون نمیشه شماها رو کردن موش ازمایشگاهی تمام ازمون خطاهاشون روشماست .. ولی خدای من رزاقیو خیلی قبول دارم ولی ..اگه پیشش هیسترو کنم وقتی میخاد برگرد خارج دیگه عارفی منو قبول نمیکنه .. اگه برم عارفی واسه هیسترو و ای وی اف از اخلاق گندش بیزارم .. امروز از طرازی بچه ها تعریف میکردن ولی دیدم اون فوق تخصص نداره .. من باید برم سقط مکرر و فوق تخصص.... به نظرت چکار کنم 🥺🥺🥺🥺🥺
نصرم که اینجوری شده🥺🥺🥺🥺🥺 ... نصر یکی از اولین و بهترین دکترای تهران تو ناباروریه
رزاقی به من گفت برو رویان باید سونو تو روز ۱۰تا۱۲پری انجام میدادی عارفی عکس رنگیه منو دید گفت خوبه ...
چرا نگفت برو ابن سینا .... منم میخام برم ببینم عارفی چی میگه فقط عکس رنگی دادم من
رزاقی به من گفت برو رویان باید سونو تو روز ۱۰تا۱۲پری انجام میدادی عارفی عکس رنگیه منو دید گفت خوبه ...
به من گفت چسبندگی رحم داری
عکس رنگیمو تو کاخ انجام دادم اونجا خیلی دقیقه،عارفی گفت حتما برو کاخ ابن سینا دیگه مثل قبل دقیق نیس ...
کاخ بیهوشت کردن یا بیحسی ... پس منم شاید رفتم کاخ ای کاش بهم میگفتی