sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 عنوان پولیپ رحم 3740 بازدید | 87 پست خانوما کدومتون پولیپ رحمی داشتین؟عملش کردین یا با وجود پولیپ باردار شدین؟دکتر رزاقی امروز سونوم کرد گفت احتمال میدم ک پولیپ داشته باشی!گفت بیا هیسترو تشخیصی!قبول نکردم گفتم نمیتونم سه ماه دیگه اقدامم رو عقب بندازم!گفتم فعلا سونو سه بعدی برام بنویس! پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍 1398/07/21 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاس96 عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 4497 سونوی دکتر رزاقی حرف نداره. سونوی سه بعدی هم بری همینو میگه. هیسترو شو و خیالت رو راحت کن. دکتر رزاقی هیسترو رو هم عالی انجام میده. 🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 من دوتا سقط داشتماز دکتر رزاقی پرسیدم پولیپ باعث سقط میشه گفت نهولی باعث نازایی میشه!من ک نازایی ندارم بنظرتون نیازه برش دارم یا بذارم بمونه مشکلی ایجاد نمیکنه؟ پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
یاس96 عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 4497 من دوتا سقط داشتم از دکتر رزاقی پرسیدم پولیپ باعث سقط میشه گفت نه ولی باعث نازایی میشه! من ک نازا ... باردار هم بشی با پولیپ بچه ات ریز میشه. زنداداشم پولیپ داشت و بچه اش ۲.۵ کیلو دنیا اومد. 🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 پیش یکی دو تا دکتر دیگه هم برو آخه کی از رزاقی بهتر؟عارفی عکس رنگیمو دید گفت مشکلی نداری! پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 سلام من پولیپ گردنه رحم داشتم و باردار هم شدن تو زایمان پولیپ هم دفع میشهمهم باردار شدنت بوده ک خداروشکر شدی پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
romina_sh عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5645 من عکس رنگی انداختم ی چیزی همانند پولیپ تشخیص دادن توو ورودی لوله ی راستمگفتن سونو هیسترو بده دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 سونوی دکتر رزاقی حرف نداره. سونوی سه بعدی هم بری همینو میگه. هیسترو شو و خیالت رو راحت کن. دکتر رزاق ... آخه من نازایی ندارم سقط مکررمپولیپ هم باعث سقط نمیشهنمیدونم چیکار کنم دودلم! پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 باردار هم بشی با پولیپ بچه ات ریز میشه. زنداداشم پولیپ داشت و بچه اش ۲.۵ کیلو دنیا اومد. چند سانت بود پولیپش؟کاش من بچه دار شم اصن یک کیلو باشه😔 پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
hadistalebi عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 337 تو زایمان پولیپ هم دفع میشه مهم باردار شدنت بوده ک خداروشکر شدی عزیزم من یک بار زایمان طبیعی داشتم بعد زایمانم تقریباً یک ساله بعد رفتم دکتر گفت که دفع نشده و تقریبا پنج ماه پیش برام برداشت البته مجدداً الان باردارم
hadistalebi عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 337 چند سانت بود پولیپش؟ کاش من بچه دار شم اصن یک کیلو باشه😔 راستش من با پولیپ بچم ریز نشد سه کیلو نیم بود
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 من عکس رنگی انداختم ی چیزی همانند پولیپ تشخیص دادن توو ورودی لوله ی راستم گفتن سونو هیسترو بده ... الان چیکارش کردی؟ من تو عکس رنگی مشکلی نداشتم رزاقی و عارفی گفتن عکست خوبهولی رزاقی سونو معمولی کرد گفت مشکوکم به پولیپ! پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
sabaaa_am مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 1588 عزیزم من یک بار زایمان طبیعی داشتم بعد زایمانم تقریباً یک ساله بعد رفتم دکتر گفت که دفع نشده و تقریب ... پولیپ مثل سپتوم مادرزادی نیستهمون بقایا از زایمان و سقطه ک میمونه و دفع نمیشه و بهش میگن پولیپ.مبارکه عزیزم،بسلامتی بدنیا بیاد پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍