2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 76 پست
یه تومن خیلیم کم نیس چقدرزودتموم میشه مگه چکارمیکنید

ی  تومن هیچی نیست تو این اوضاع اقتصادی😑😐ی تومن فقط خوردو خوراکه باور کن یه سوپری بری ی قصابی بری نصف پولت رفته

ما هم مغازه خریدیم و خیلی بی پول شدیم ماهی بیست تومن‌چکهاشه😣😣شوهرم‌کرد به نامم ولی چه فایده من الا ...

مبارکه عزیزم خداروشکر کن اون سرمایه اس دیگه ارزششو داره من کارتم تاحالا صدتومنم ب خودش ندیده  پس شکر کن 

میشه ی صلوات برام بفرستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم خداروشکر کن اون سرمایه اس دیگه ارزششو داره من کارتم تاحالا صدتومنم ب خودش ندیده  پ ...

ممنون؛ اون صدتومنو از تیر دارم😣😴حالا گفتم پول ندارم الان گفت صد دیگه فردا میدم بهت!! سختمه به خدا کرم دور چشم میخوام کرم موبر میخوام رنگ مو میخوام😣😣😥😥

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چی میخوردید؟؟

چون تازه عروس بودم همه چی خانوادم داده بودن چندبارم بابام کلی برامون خرید میکرد البته با زور و ناراحتی برام میاورد چون منو شوهرم راضی نبودیم برنجمونو فقط بابام میداد بالاخره خدابزرگه 

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
خیلی هاتون میگید برو کار خب سر چه کاری؟ بیشتر کارها بیگاری واقعا. یه جوری میگید انگار کار ریخته.&nbs ...

بخدا 

وقتی ۱ تومن حقوقه چی میمونه واسه ادم؟

همش خرج راهه بخدا 

فقط اعصاب خراب میمونه 

تازه اگه همین کار ۱ تومنی پیدا شع

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
ماشین خیلی زیاد ، خورد و خوراک روزانه،قرضو قوله های ماهای پیش ....

برو کلاس حرفه ای برای بورس از خانوادت ۵ میلیون بگیر باهاش کار کن من دارم این کارو میکنم 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
یه تومن خیلیم کم نیس چقدرزودتموم میشه مگه چکارمیکنید

عزیزم ماهانه ۲۰۰تومن پول سوخت ماشینه ، خرجای تعمیریش ب کنار ، قرض و قوله های ماهای پیشم ب کنار ،خردو خواکم روش

میشه ی صلوات برام بفرستی