2777
2789
عنوان

بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 76 پست
یه تومن خیلیم کم نیس چقدرزودتموم میشه مگه چکارمیکنید

ی  تومن هیچی نیست تو این اوضاع اقتصادی😑😐ی تومن فقط خوردو خوراکه باور کن یه سوپری بری ی قصابی بری نصف پولت رفته

ما هم مغازه خریدیم و خیلی بی پول شدیم ماهی بیست تومن‌چکهاشه😣😣شوهرم‌کرد به نامم ولی چه فایده من الا ...

مبارکه عزیزم خداروشکر کن اون سرمایه اس دیگه ارزششو داره من کارتم تاحالا صدتومنم ب خودش ندیده  پس شکر کن 

میشه ی صلوات برام بفرستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم خداروشکر کن اون سرمایه اس دیگه ارزششو داره من کارتم تاحالا صدتومنم ب خودش ندیده  پ ...

ممنون؛ اون صدتومنو از تیر دارم😣😴حالا گفتم پول ندارم الان گفت صد دیگه فردا میدم بهت!! سختمه به خدا کرم دور چشم میخوام کرم موبر میخوام رنگ مو میخوام😣😣😥😥

پسرم ❤❤😍😍😘😘
چی میخوردید؟؟

چون تازه عروس بودم همه چی خانوادم داده بودن چندبارم بابام کلی برامون خرید میکرد البته با زور و ناراحتی برام میاورد چون منو شوهرم راضی نبودیم برنجمونو فقط بابام میداد بالاخره خدابزرگه 

زندگی رویایی... دنیاتمو... دنیامی... ∞
خیلی هاتون میگید برو کار خب سر چه کاری؟ بیشتر کارها بیگاری واقعا. یه جوری میگید انگار کار ریخته.&nbs ...

بخدا 

وقتی ۱ تومن حقوقه چی میمونه واسه ادم؟

همش خرج راهه بخدا 

فقط اعصاب خراب میمونه 

تازه اگه همین کار ۱ تومنی پیدا شع

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
ماشین خیلی زیاد ، خورد و خوراک روزانه،قرضو قوله های ماهای پیش ....

برو کلاس حرفه ای برای بورس از خانوادت ۵ میلیون بگیر باهاش کار کن من دارم این کارو میکنم 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
یه تومن خیلیم کم نیس چقدرزودتموم میشه مگه چکارمیکنید

عزیزم ماهانه ۲۰۰تومن پول سوخت ماشینه ، خرجای تعمیریش ب کنار ، قرض و قوله های ماهای پیشم ب کنار ،خردو خواکم روش

میشه ی صلوات برام بفرستی