سلام یکساله ازدواج کردم شوهرم ۲تومن حقوق میگیره ی ماشین مدل پایین داریم که فقطو فقط خرج میتراشه و خونه رهنه و ماهی ی تومنم قسط همین که حقوقو میریزن دوروز بعد تمومه تا اخرماهم هی مجبوریم قرض بگیریم هرماه بدتر از ماه بعده هی میگیم درست میشه اما افسوس... حتی نمیتونم برم دکتر و تنبلی تخمدانمو درمان کنم دریغ از یه لباس خریدن ،هردومون دیگه داریم افسرده میشیم من عاشق همسرمم اصلا ب روش نمیارم وضعو اوضاعو ولی گاهی واقعا قاطی میکنم تنها دلیل دعوا هامونم پوله پول لعنتی دیگه واقعا کششو ندارم دنبال کارم گشتم اما نیست که نیست کار منزل که دیگه اصلا باورتون میشه موهام سفید شده خیلی چیزا خیلی چیزایه کوچولو دلم میخواد که شاید برای خیلیا هرروز اتفاق میوفته ولی برا من ارزوئه
چون تازه عروس بودم همه چی خانوادم داده بودن چندبارم بابام کلی برامون خرید میکرد البته با زور و ناراحتی برام میاورد چون منو شوهرم راضی نبودیم برنجمونو فقط بابام میداد بالاخره خدابزرگه
خیلی هاتون میگید برو کار خب سر چه کاری؟ بیشتر کارها بیگاری واقعا. یه جوری میگید انگار کار ریخته.&nbs ...
بخدا
وقتی ۱ تومن حقوقه چی میمونه واسه ادم؟
همش خرج راهه بخدا
فقط اعصاب خراب میمونه
تازه اگه همین کار ۱ تومنی پیدا شع
کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن