2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست؟

90 بازدید | 13 پست

بگید چیکار کنم تروخدا.مطمعنم باید طلاق بگیرم و این زندگی درست بشو نیس اما جرعت ندارم میترسم دوس دارم بیدار شم ببینم قدم اول و برداشتم و تموم شده همه چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرد شدم از شوهرم و زندگی باهاش ب خاطر رفتاراش..

من عقدم سه ساله ی عاشق معشوق بودیم البته الان فک میکنم من عاشق بودم و اون فقط ب خاطر قیافم جذبم شده بود و میخاس هرجور شده بدستم بیاره

بدبینه باخانوادش میرم بیرون یا سفر دامادشونم هس همش تو بیرون وتفریح ک آدم میخاد دودقع خوش باشه قهر میمنه و بداخلاق میشه ک تو خیرگی میکنی😐 نگاه دامادمون کردی

هر دفه میگم این آخرین باره باهاش میرم بیرون اما باز میاد میگ بریم منم راه میفتم دنبالش. زهر مار میکنه سفرو تفریحمو نمی دونم درک می‌کنین یا نه اما خسته شدم دلم میخاد جدا شم اما عرضه قدم اول ندارم خانوادمم پشتمن و اونو شناختن.از طرفیم تا میاد منت کشی خر میشم اما ایندفه خیلی داغونم خیلی

همش بددهنی میکنه جلو کس و ناکس باهام بد برخورد میکنه خیلی زشت حرف میزنه الانم هی میگ چرا کم محلی میکنی چرا خوب حرف نمی زنی فک میکنه هرجور بخاد رفتار کنه و با ی عشقم از دلم درمیاره

همش بددهنی میکنه جلو کس و ناکس باهام بد برخورد میکنه خیلی زشت حرف میزنه الانم هی میگ چرا کم محلی میک ...

فیلم ملی و راه های نرفته رو دیدی؟

این خصوصیاتی که گفتی مثل همین پسره هست😓

همش بددهنی میکنه جلو کس و ناکس باهام بد برخورد میکنه خیلی زشت حرف میزنه الانم هی میگ چرا کم محلی میک ...

نباید خامش بشی

باید قاطع مقابلش وایسی و بگی نمیتونم با این رفتارات بمونم

نباید خامش بشی باید قاطع مقابلش وایسی و بگی نمیتونم با این رفتارات بمونم

مشکل قاطع بودنه ک من نمی تونم چیکار کنم زود دلم براش تنگ میشه باز یاد کاراش میفتم آتیش میگیرم اصن معلوم نیس با خودم چند‌چندم

مشکل قاطع بودنه ک من نمی تونم چیکار کنم زود دلم براش تنگ میشه باز یاد کاراش میفتم آتیش میگیرم اصن مع ...

باید احساساتو واسه یبارم که شده بزاری کنار

این از دوست داشتن زیاد تو هست

اونم خیالش راحته میگه هرکاری هم کنم دوستم داره و برمیگرده و نرم میشه باز

پا بزار رو احساساتت