samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 عنوان سلامتی 87 بازدید | 7 پست سلام 21سالمه یه توده حس میکنم دکترگفت احتمالا فیبروکیست ، قبل فیبروادنوم داشتم عمل کر چهار سال پیش ، الان هونجاتوده حس میکنم ، میترسم سونو بدم ، شما تجربه ای داشتین من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤ 1398/07/20 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 شایدکیست باشه شنیدم فیبروآدنوم بعدعمل احتمالش هس برگرده 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 شایدکیست باشه شنیدم فیبروآدنوم بعدعمل احتمالش هس برگرده خیلی میترسم من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 خیلی میترسم ایشالاچیزی نیس هرچه زودترپیگیری کنی بهتره 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 شایدکیست باشه شنیدم فیبروآدنوم بعدعمل احتمالش هس برگرده مرسی عزیزم من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
samiraaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 5785 ایشالاچیزی نیس هرچه زودترپیگیری کنی بهتره تئتجربه ای داشتی من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 مرسی عزیزم فدات.برافیبروآدنوم میگن عرق فراسیون خوبه.قرص گل مغربی براکیست خوبه 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11644 تئتجربه ای داشتی تجربه بچه های تونی نی سایتوخوندم شمام خواستی بخون 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚