2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

153 بازدید | 18 پست

اگه خانم برادرتون و بچش و هر جا ببینید همیشه اول با بچه کوچیکش حال و احوال کنین و بعد از اون به خانم برادرتون سلام کنین و احوالپرسی وبعضی وقتها حواستون گرم بچه باشه و سلام هم نکنین به نظرتون  بی احترامی و‌ بی ادبی هست؟

و اینکه هر وقت میان خونه مادرتون زنگ برنین و فقط با بچش صحبت کنین چه طور؟

بی ادبی و بیشعوری محضِ😐

حالا کی اینطوریه؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانوم باشه زشته، ولی شوهر من اصلا با خانوما راحت نیست سرش همیشه پایینه ب زور ب زن داداشام سلام میکنه، زن داداشم سوال میکنن ازش، توی چشم داداشام نگاه میکنه جواب میده😍😍😍😍☺️☺️☺️☺️

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خداییش اگه بی قرض باشه نه😄

قرض نمیدونم دارن یا نه

بچم و که خیلی دوست دارن

ولی بعضی اوقات واقعا ازار دهنده س کاراشون

مثلا موقع سرکلاژم خودم کوه استرس بودم همش میگفتن بیهوشی واسه بچه ضرر نداشته باشه

یا بیمارستان اومده بودن دیدن بعد سرکلاژ میگفتن اومدیم فقط بچه داداشمون و ببینیم

خوب دوست ندارند با طرف رفت و امدند کنند در حد همون سلام فقط 

ولی دلشون واسه برادرزاده هاشون تنگ شده

من اینجوری برداشت می کنم که اون عروس با خانواده همسرش مشکل داره و خانواده همسرش بی محلی می کنند به طرف 

بهترین کار ممکن هست بدون دعوا و بدون توهین هر کسی سرش تو زندگی خودش هست