2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

153 بازدید | 18 پست

اگه خانم برادرتون و بچش و هر جا ببینید همیشه اول با بچه کوچیکش حال و احوال کنین و بعد از اون به خانم برادرتون سلام کنین و احوالپرسی وبعضی وقتها حواستون گرم بچه باشه و سلام هم نکنین به نظرتون  بی احترامی و‌ بی ادبی هست؟

و اینکه هر وقت میان خونه مادرتون زنگ برنین و فقط با بچش صحبت کنین چه طور؟

بی ادبی و بیشعوری محضِ😐

حالا کی اینطوریه؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوم باشه زشته، ولی شوهر من اصلا با خانوما راحت نیست سرش همیشه پایینه ب زور ب زن داداشام سلام میکنه، زن داداشم سوال میکنن ازش، توی چشم داداشام نگاه میکنه جواب میده😍😍😍😍☺️☺️☺️☺️

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خداییش اگه بی قرض باشه نه😄

قرض نمیدونم دارن یا نه

بچم و که خیلی دوست دارن

ولی بعضی اوقات واقعا ازار دهنده س کاراشون

مثلا موقع سرکلاژم خودم کوه استرس بودم همش میگفتن بیهوشی واسه بچه ضرر نداشته باشه

یا بیمارستان اومده بودن دیدن بعد سرکلاژ میگفتن اومدیم فقط بچه داداشمون و ببینیم

خوب دوست ندارند با طرف رفت و امدند کنند در حد همون سلام فقط 

ولی دلشون واسه برادرزاده هاشون تنگ شده

من اینجوری برداشت می کنم که اون عروس با خانواده همسرش مشکل داره و خانواده همسرش بی محلی می کنند به طرف 

بهترین کار ممکن هست بدون دعوا و بدون توهین هر کسی سرش تو زندگی خودش هست