2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 45 پست

مگه دست خود آدم که سزارین بشه!؟ 

من انقد دلیل داشتم که اینجا بخوام بگم شاید جا نشه.... 

نازایی، سابقه iui و ivf، ذخیره تخمدانی کم (یائسگی زودرس) ، رحم رتروورسه که دهانه رحمم رو به بالاس اصلا یعنی فوق العاده سخت زا ، بارداريم هم پرخطر بود، استراحت مطلق بودم.... حالا جفتم سرراهی بود که اون آخرا یکم رفت بالا مارژینال شد، اون اولا خونریزی داشتم

تا هفته 12 آمپول پروژسترون میزدم، از 12 تا 36 پرولوتون 

و و و چند تا دلیل دیگه! 

دکترم نامه بستری داد واسه سزارین، بدبختی انقباض هم داشتم اونجا به زور معاینه کردن گفتن یه سانت بازی بستری میشی واسه طبیعی😥

فک کن اونم بیمارستان خصوصی... دولتی که هیچی! 

گفتم من اصلا میرم تو خونه بمیرم نمیام واسه طبیعی، چون دکترم گفته بود نمیتونی.... 

زنگ زدم بهش گفت بمون تا خودم بیام، دیگه اونجا چون ازش حساب میبردن دهنشونو بستن آمادم کردن واسه عمل! 

اما همینقد بهت بگم که من نمیتونستم طبیعی وگرنه خیلی بهتره، سزارین هزار جور عوارض داره... دردی که بعدش میکشی هم خیلی بیشتره! 

من بچم 25 روزشه هنوز بخیه هام ورم داره و موقع نشستن و بلند شدن درد داره

به خاطر عوارض بی حسی کمرم درد میکنه و پای راستم بی اختیار تیک برمی‌داره 

دیگه الله اعلم که آخرش آدم سابق بشم یا نه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزم خوش بحالت نزدیکه دیگه.. پیلده روی کن دردات شروع شه تخم شوید هم می ...

نزدیکه ولی نمیاد ک. مرسی عزیزم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بیشتر بفکر اینم ک شهر غریبم خونوادم ک نمیتونن ی ماه پیشم بمونن  ک سزارین کنم

دختر خالم سز سد چون بچش پی پی کرده بود خیلی حالش بد بود تا دو ماه

ولی من همون اولش بعد از زایمان طبیعی بلند شدم به بچم شید دارم و هیچ مشکلی نداشتم

⚘خدایا شکرت❣
مگه دست خود آدم که سزارین بشه!؟  من انقد دلیل داشتم که اینجا بخوام بگم شاید جا نشه....  ...

اووه چقدر سختی کشیدی خواهر 

اما متاسفانه شما سزارین با بی حسی بودی احتمالا آرره ؟؟؟؟

کسایی که میتونن طبیعی زایمان کنن که خیلی خوبه 

اما لگر نمیتونید یا دوست ندارید و یا می ترسید حتما سزارین با بی هوشی کامل باشید 

من خودم به شدت  از زایمان طبیعی میترسم  ، وقتی با پزشکم مشورت کردم گفت با توجه به شرایط بدنی و شرایط روحی همون سزارین کنی بهتره 

اووه چقدر سختی کشیدی خواهر  اما متاسفانه شما سزارین با بی حسی بودی احتمالا آرره ؟؟؟؟ کس ...

مامانم گفت من هردو امتحان کردم رفتی بگو بی هوشم کنید...  تو اتاق عمل گفتم، دکتر بیهوشی گفت نه بی حسی بهتره!!! 

آمپول زد دراز کشیدم، بعد دکتر اومد از شکمم بیشگون گرفت گفتم احساس میکنم ها... گفت پاتو بیار بالا! 

خیلی سنگین شده بود اما به زور یکم تکون دادم. 

چشمک زد به دکتر بیهوشی اونم سریع یه آمپول زد تو رگ دستم بیهوش شدم😒

تازه روز بعد از تخت اومدم پایین نفسم قطع شد کلا رفتم اون دنیا... بعد چشامو باز کردم دیدم دوتا سرم زدن بهم رو تختم!  سه بار پشت سر هم این اتفاق افتاد، آخر دکترم اومد گفت هر جور شده خودتو برسون به سرویس تا چند بار ادرار نکنی این حالت تو بدنت هست

یعنی سرویس شدم ها!!!! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

تو طبیعی ام جای بخیه درد میکنه نمیتونی راحت بشینی ولی قابل تحمله من بچه ام روز دوم تب شدید کرد بردیمش بیمارستان ۵،۶ساعت بالاسرش بودم پاشویه میکردم،ولی اگه سزارین بودم عمرا اگه میتونستم از جام تکون بخورم

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
مامانم گفت من هردو امتحان کردم رفتی بگو بی هوشم کنید...  تو اتاق عمل گفتم، دکتر بیهوشی گفت نه ب ...

اونا میگن که بی حسی بهتره واسه راحتی خودشون 

اما خواهر من زیر بارش نرفت که نرفت ، شوهرش قبلش خط و نشون کشیده بود که اگه تو نخاع یا کمر خانومم چیزی تزریق کنید شکایت میکنم فقط بیهوشی کامل ، حتی با خط درشت زیر برگه رضایت  بزرگ نوشته بود رضایت اینجانب در خصوص زایمان سزارین همسرم خانم  فلانی با بیهوشی کامل می باشد ولا غیر

اونا میگن که بی حسی بهتره واسه راحتی خودشون  اما خواهر من زیر بارش نرفت که نرفت ، شوهرش قبلش خ ...

به شانس میره بابا، همه بی حسی بودن بچه بغل و خوشحال راه میرفتن تو بخش... من بدبخت اینطوری شدم فقط! 

به شانس میره بابا، همه بی حسی بودن بچه بغل و خوشحال راه میرفتن تو بخش... من بدبخت اینطوری شدم فقط!&n ...

خدا دختر نازت و برات نگهداره 

انشالله زیر سایه اهل بیت و پدر و مادرش نامدار و عاقبت به خیر باشه

خدا دختر نازت و برات نگهداره  انشالله زیر سایه اهل بیت و پدر و مادرش نامدار و عاقبت به خیر باش ...

ممنون عزیزم ❤️

همچنین نی نی شما رو 

من بیشتر بفکر اینم ک شهر غریبم خونوادم ک نمیتونن ی ماه پیشم بمونن  ک سزارین کنم

به قول دوستمون زایمانا با هم فرق داره....چه طبیعی چه سزارین...بستگی به بدن فرد داره من زایمان اولم سزارین بودم و فقط یک هفته استراحت بودم...بعپچد از یک هفته به راحتی کارامو میکردم

ا