2777
2789
عنوان

زایمان

582 بازدید | 45 پست

سلام خانوما،یه سوال خیلی مهم دارم ک فکرمو بسیار درگیر کرده،لطفا تجربیاتتونو اینجا در اختیار قرار بدین،به نظرتون طبیعی زایمان کنم یا سزارین؟؟؟؟ و اینکه با زایمان طبیعی واقعا آدم شکسته میشه؟؟؟؟

❤️👼🤰🤵❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره کلا چهرت تغییر میکنه

سزارین کن بعدشم خوب استراحت کنو از خودت مراقبت کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

منم تویه دوراهی موندم.خودم طبیعی دوست دارم ولی شوهرم وسوسه  میکنه ک سزارین! میخواد دنبال نامه گرفتن باشه! یه دکتری گفته یه تومن میگیرم نامه سزارین برات مینویسم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  

من زایمانم طبیعی بود خیلی سختی کشیدم ولی الان هیچ عوارضی ندارم از زایمانم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

وااای ب من بگید چیکار کنم بچم این هفته طبیعی دنیا بیاد. اگه نیاد باید برم سزارین کنم ک اصلا دوست ندارم

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر  
منم تویه دوراهی موندم.خودم طبیعی دوست دارم ولی شوهرم وسوسه  میکنه ک سزارین! میخواد دنبال نامه گ ...

سزارین کلی عوارض داره 

طبیعی خیلی خوبه به نظرم ..چند ساعت درد داری ولی می شه با ورزش و رهاکارها رنانش رو کوتاه کرد

⚘خدایا شکرت❣

الان خیلی سخت گیری میشه ..

ولی اینو بدون زایمان ها باهم متفاوته 

یکی طبیعی براش راحته ولی یکی دیگه کاملا داغون میشه یا سز همینطور 

من سز شدم اولش سردرد داشتم شدید ولی زنداییم با فاصله خیلی کم از من سز شد گفت اصلا اثرسردرد تو من نبود ولی کمرش فوق العاده درد میکنه

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   
وااای ب من بگید چیکار کنم بچم این هفته طبیعی دنیا بیاد. اگه نیاد باید برم سزارین کنم ک اصلا دوست ندا ...

انشالله بسلامت زایمان کنی عزیزم

خوش بحالت نزدیکه دیگه..

پیلده روی کن دردات شروع شه

تخم شوید هم میگن تاثیر داره

⚘خدایا شکرت❣
سزارین کلی عوارض داره  طبیعی خیلی خوبه به نظرم ..چند ساعت درد داری ولی می شه با ورزش و رهاکاره ...

من بیشتر بفکر اینم ک شهر غریبم خونوادم ک نمیتونن ی ماه پیشم بمونن  ک سزارین کنم

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین