2777
2789

کالری شمار کرفس مانکن یا هر چیز دیگه دان کن 

وزنت رو ضرب در ۲۰ کن و به اون اندازه کاری بخور هرچی که دوس داری بخور ولی از کالری مجازت بیشتر نشه 

سبزیجات بخور 

میوه به اندازه بخور 

حتما هرروز روغن زیتون یه قاشق بخور 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام دوستان

اخیرا در کلینیک مرزداران دکتر ساداتی پکیج لاغری با دستگاه TDCS انجام که ولع خوردن را توسط تحریک مغزی کم میکند که بین ده تا بیست جلسه  باعث کاهش دو تا سه سایز میشود.

من تعریفشو از یکی از دوستانم شنیدم

شماره کلینیک:

۴۴۲۶۳۲۵۰

رزرو وقت:۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸

سلام، برای رژیم کاهش وزن اصولی اگر دوست داشتید در خدمتم، خودم کارشناس تغذیه نیستم اما ۶ ساله توی باشگاه ها به عنوان مربی فعال هستم و با استاتید این حوزه تبادل اطلاعات زیاد داشتم.

رژیمی که الان طراحی کردیم با اصلاحات اساتیدم بوده و علاوه بر دستور های غذایی حاوی دمنوش های گیاهی و عرقیجاتی که برای چربی سوزی هم هست.

طول مدت رژیم هم ۴۰ روزه و کاهش وزن تا ۱۰ کیلو تضمینی هست اگرررررررررررر رعایت کنید کامل و وسطش خسته نشید.

برای اطلاعات بیشتر در خدمت هستم 😊

ارائه ی رژیم های تخصصی، کاهش وزن، تثبیت دائمی وزن، افزایش وزن " تضمینی "  ( خیالتان از بابت نتیجه گیری راحت، فقط کافی است که اراده ی قوی جهت پیروی کامل از برنامه ها را داشته باشید 😊)
سلام، برای رژیم کاهش وزن اصولی اگر دوست داشتید در خدمتم، خودم کارشناس تغذیه نیستم اما ۶ ساله توی باش ...

سلام چطوری با شما‌تماس بگیریم ؟

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

سلام

این سایت هم یکی از سایت های خیلی خوب تجویز رژیم آنلاین هست. سایت rejimfit   که هم با دامنه .com و هم .ir  در دسترس هست. 

رژیمش خیلی خوبه. بعد از تجویز رژیم هم میشه همه چیز رو مطابق میل خودتون تغییر بدین. هر روز هم براتون پیامک میفرسته و انگیزتونو بالا میبره.