2777
2789
عزیزم پسر منم همینجوره از دوماهگی شیر خوردنش خیلی بد شد تا اینگه الان ۴ماهشه بدتر و بدتردشده پسر من ...

آره تو خواب بهتر میخوره وای چون وزنش خوب نیس فقط خواب براش فایده ای نداره متاسفانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهناز جون یعنی هر ماه یک کیلو؟؟؟ یا تو دوماه؟ اخه حسام تقریبا ۷۰۰ گرم اضافه کرده بهداشت ۷۱۰۰کشید ...

نه الی جونم

وزن حسام جونی عالیه

تو ماه اول و دوم حدود یک کیلو. ماه های بعد کمتر اضافه میکنن.

از رو نمودار اینو میگه

تو نت هم الان جدولشو گرفتم.ببینین. ماه اول و دوم یک کیلو طبیعیه. بعدش کمتر میشه

منم اول انتظار داشتم گیلدا هم ماه سوم یک کیلو اضافه کنه. اما فقط ۵۰۰ گرم اضافه کرد. ناراحت شدم. بعد رفتم جدولای وزن و دیدم دیدم توی همشون همینه. اینجام بهم گفتن رو نموداره..دیگه بیخیال شدم. اصلا توجه نکردم

البته حدودی دیگه. یکی ظریفه کمتر،یکی پر و استخونداره بیشتر اضافه میکنه

💋💋💋

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
بهناز جون یعنی هر ماه یک کیلو؟؟؟ یا تو دوماه؟ اخه حسام تقریبا ۷۰۰ گرم اضافه کرده بهداشت ۷۱۰۰کشید ...

الان ببینین از ماه دوم به بعد هم دختر هم پسر شیبش چقدر کم میشه.اولش تیز داره میره بالا یهو کم میشه

2803
اره اینم هست ولی فک‌کن شیر بدی و درد شدید پریودم داشته باشی 😐😕کاش سیستمامون یه جوری بود ک هرکی زای ...

کاش حاملگی یه دکمه داشت

دیگه عالی تر میشد😅😍

نه الی جونم وزن حسام جونی عالیه تو ماه اول و دوم حدود یک کیلو. ماه های بعد کمتر اضافه میکنن. از ر ...

مرسی ناسی جون چ کمک خوبی کردی❤

من تو بارداری تغذیه فوق العاده خوبی داشتم و بچم 2800 دنیا اومد بعد میرم دکترم میگم تو از اونایی بودی خودت وزن گرفتی ب بچه ندادی گفتم خو لااقل میگفتین اینهمه اضافه وزن برام ب یادگار نمونه🙄

ولی خواهر من تا حدود یسالگی خورد دندوناش ردیف هست و مرتب ولی فک‌بالایی دندوناش جلوعه

ایجانم. شاید مدل فک همون قرار بوده باشه

نمیدونمممم😅شاید مثال نقض بودم.خخخ

2804
بچه ها ببینین براتون چی اوردم تو این تاپیک اکثرا زایمان طبیعی داشتین من با دیدن این فیلم رفتم به رو ...

حتمن امروز میبینمش ویرگول جون

حورا نانازی چطوره😍

میگم دخترم دوسه روزه شیرش روجهشی بالامیاره  یعنی بعدازهربارشیرخوردن اینجورمیشه  خیلی هم ...

چیزای ترش زیاد نخوردین این روزا؟

بچه ها ببینین براتون چی اوردم تو این تاپیک اکثرا زایمان طبیعی داشتین من با دیدن این فیلم رفتم به رو ...

دیدم حقیقتش ترسیدم😐😐😐 یعنی ماهم اینطوری زایمان کردیم

خارجیا همچیشون نچرال.

باشه عزیزم دستت طلا.هر روغنی باشه اشکال نداره؟روغن بدن؟بعد چه جوری ببندم مثل قنداق؟؟

ن اشکالی نداره بزن 

اره بپیچ دور پهلوش بعد پیرهنشم بزار داخل شلوارش عرق کنه خوب میشه

2805
اهان پس حتمامنم میرم کوتاه میکنم  همین که بتونم راحت شونشون کنم خودش خیلیه  چون بااین ور ...

اره بخدا. من که یکم از هپلی دراومدم😁

2801