2777
2789

به نظرتون کامل هس برا جهاز ؟سرویس آشپزخونه هم لیمون دارین؟فروشنده گف سرویس آشپزخونس پلاستیکه و خوب نیس دو دلمون کرد برا جهاز آبجی کوچیکه میخوام

هم عروسم خرید کاملشوووووووو.....یه تومن شد.

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بله عالیه

من خیلیی راضیم

همه چی داره

اون‌ میخاد جنسی که خودش داره بفروشه اهمیت ندین

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه چیم لیمونه پاستیلیه حتی سرویس حموم دستشویی خیلی ازش راضیم هرکی میبینه کیف میکنه چون خیلی خوشگلن یک ساله عروسی کردم 

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
من همه چیم لیمونه پاستیلیه حتی سرویس حموم دستشویی خیلی ازش راضیم هرکی میبینه کیف میکنه چون خیلی خوشگ ...

شما چند گرفتین؟؟

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
شما چند گرفتین؟؟

من سرویس پاسماوری قند و برنج که همه چی داره ۶۰۰ گرفتم که امسال خیلی گرونتر شده ولی وسایل دیگشو جدا گرفتم چون سرویس کاملش به دردم نمیخورد

من همه چیم لیمونه پاستیلیه حتی سرویس حموم دستشویی خیلی ازش راضیم هرکی میبینه کیف میکنه چون خیلی خوشگ ...

عزیزم تو سرویس پلاسکوش که یک و دویست تومنه الان سرویس حموم هم هس یا جداس؟

من میخوام بخرم اما نمیدونم همشو بخرم یا نه...چون شنیدم بعضی تیکه هاش استفاده نمیشه ازش

نمیدونم عزیزم من جدا خریدم ولی فک کنم نداره

اره هست

جدا جدا هم میفروشن. اونایی که لازمت میشه رو بخر. فروشنده چرت گفته.

شوهرم تا پارسال فکر میکرد خارجیه! انقد که محکم و باکیفیته. گفت تعجب میکنم جنس ایرانی انقد دوام داشته باشه😁

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی
جدا جدا هم میفروشن. اونایی که لازمت میشه رو بخر. فروشنده چرت گفته. شوهرم تا پارسال فکر میکرد خارجیه ...

دقیقا خیلی جنسشون خوبه

من میخوام بخرم اما نمیدونم همشو بخرم یا نه...چون شنیدم بعضی تیکه هاش استفاده نمیشه ازش

جدا بخری بهتره چون یه چیزایی رو تو میخوای اون نداره یه چیزایی رو نمیخوای اون داره 

2790
2778
2791
2779
2792