2777
2789
عنوان

کیا مثل منن؟

105 بازدید | 19 پست

خیلی ناراحتم..دوس دارم برای خودم درآمد داشته باشم ولی نه سرمایشو دارم و نه اینکه شوهرم میزاره بیرون کارکنم‌..به اونایی که منبع درآمد دارن حسودیم میشه با اینکه ۲۰ سالمه و کلی وقت دارم ولی نا امیدم..رشته ام مدیریت صنعتی هست،میخوام برا فوق آزمون بدم ولی میدونم آینده ای نداره😭😭😭به هر دری میزنم بسته هست نمیدونم چه حکمتیه..انگار باید خونه بشینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی واسه ی رشته دیگه ازمون بدی،یکم وقت بزار بخون اگه میتونی.گرچه خودمم دارم میخونم ولی خسته شدم

دیگه حوصله کنکور دادن ندارم مخصوصا که نظام قدیمم و باید کتابای نظام جدیدو بخونم..میخوام برا ارشد امتحان بدم ولی میدونم آینده ای نداره

میگه الان وقتش نیست..دوسال دیگه هم که بچه بیارم میگه باید بچه بزرگ کنی خسته شدم 

یعنی چی وقتش نیست اگه قبل از ازدواج توافق و شرط ضمن عقدت کرده بودی نمی تونست مخالفت کنه . عزیزم قبل از ازدواج باید فکر اینجاها رو میکردی الان میتونه زور بگه قانونم حقو میده به اون ولی اگه شرط ضمن عقدت باشه نمی تونه هیچ جوره مخالفت کنه

یعنی چی وقتش نیست اگه قبل از ازدواج توافق و شرط ضمن عقدت کرده بودی نمی تونست مخالفت کنه . عزیزم قبل ...

کاش یکی بود اینارو بهم میگفت..الان واقعا خسته ام از خونه موندن متنفرم..کاش منم شاغل بودم