خب پس اصل کاری یارو پسر مییاره دیگع..خوش ب حالتو.... تومنطقه ما فقط تلویزیون.اونم بعضی ها
گفتم که عزیزم در برابر جهازی که می بریم چیزی نیست اینا
جهاز فقط چند تا تیکه وسیله نیست
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
خب سنگیناشو پسر میخره میدونی الان چقدر پول ایناست اصلا کاریاس من شوهرم فقط تی وی و فرش خرید ...
خب رسم ما اینه
من پارسال عروسیم بود ولی ۲ سال پیش وسایلمو خریدم که اون موقع همه اینایی که گفتم شد ۲۰ تومن
ولی جهازی که من آوردم قابل مقایسه با اینا نیست
فقط ۵ دست ظرف خریدم
البته اگه الان عقل اون موقع داشتم خیلی چیزا نمیخریدم چون تو انبار خاک میخورن
پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدمایه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋ ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂 💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑
برای دختراشون این رسم دارن برای پسر ندارن متاسفانه کمتره....کلا برای دختر به نفع میگیرن همیشه
حالا اینجا هم بعضیا میگن اصلا پسر هیچی نخره
بازم بستگی به خانواده ها داره