2777
2789

سه قلم جنس سمت ما رسمه

شوهرم فرش و یخچال و تلویزیون خرید

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جا رسم خودشونو دارن 

ما شمالیا رسممون اینه که پسر ۵ تا کالا باید بگیره

فرش 

گاز فر

لباسشویی

ساید

تی وی

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
هر جا رسم خودشونو دارن  ما شمالیا رسممون اینه که پسر ۵ تا کالا باید بگیره فرش  گاز فر ...

چه خوب پس دخترا راحتن🙂

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
چه خوب پس دخترا راحتن🙂

چرا؟ بقیه وسایل پایه دختره دیگه 

جهاز که یکی دوتا وسیله نیست 

اینا در برابر جهازی که می بریم هیچه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
هر جا رسم خودشونو دارن  ما شمالیا رسممون اینه که پسر ۵ تا کالا باید بگیره فرش  گاز فر ...

خب پس اصل کاری یارو پسر مییاره دیگع..خوش ب حالتو....

تو‌منطقه ما فقط تلویزیون.اونم بعضی ها

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بستگی داره کجا زندگی میکنید

الان تو شمال 4تا کالا با پسر یخچال تلوزیون فرش لباسشویی یا ظرفشویی

کولر ولوستر پرده هم با پسره 

ی سری خانواده ها فرش و ظرفشویی حذف کردن جاش سرویس چوب با پسر میزارن 

سرویس چوب زیاد پسر گناه داره بنظرم شامل همه چی میشه مبل وسایل اتاق خواب... 

چرا؟ بقیه وسایل پایه دختره دیگه  جهاز که یکی دوتا وسیله نیست  اینا در برابر جهازی که می ...

خب سنگیناشو پسر میخره

میدونی الان چقدر پول ایناست اصلا کاریاس

من شوهرم فقط  تی وی و فرش خرید خودمم فرش دستبافت داشنم

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

همسر من لباسشویی ۸ کیلویی ال جی 

تلویزیون ۴۶ الجی 

سینما خانگی 

جارو برقی 

ماکروفر 

یخچال 

خرید 

همه ام الجی