2777
2789
عنوان

بچه دار شدن خوبه؟؟؟

445 بازدید | 40 پست

من میخوام اقدام کنم میترسم بچه بیارم

روی رابطم با همسرم تاثیر بزاره 

مثلا کمتر باهام وقت بگذرونه علاقش کمتر شه بیشتر به بچه توجه کنه.نمیدونم چیکار کنم

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن که مردا حسودی میکنن بیشترو دوست دارن زنشون توجه کنه بهشونو باهاشون وقت بگذرونه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

ببین عزیزم یه تحول خیلی بزرگ تو زندگی هست و چون ما درباره ش آگاهی نداریم نمی‌تونیم درست مدیریت کنیم. ولی اگه در موردش مطالعه بشه، مثل شما قبلش تحقیق کنن زوجین آمادگی روحی ش رو بدست بیارن سخت نیست 

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

بببین با یکی صحبت کن که مدیرو مدبر باشه  

شوهرش خوب باشه 

خودش زرنگ باشه 

نه یکی که بیاد فقط ناله کنه و دلتو بلرزونع 

با یکی حرف بزن دوتا سیاست بهت یاد بده 

اینجا همه میگن سخته سخته 

هیچی بلدنیستن

ب نظرم اره 

الان ک حامله ام و هنوز بچم دنیا نیامده 

ولی مادر شدن با همه سختی هاش خیلی شیرینه خیلی 

چرا علاقه کم شه ب نظرم بیشتر هم میشه

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

منکه به غلط کردن افتادم ۱۸ ماهشه روز و شب ندارم از دستش باشوهرمم همش سر بچه بحث داریم اگه عقل الانم رو داشتم یا بچه دارنمیشدم یا حداقل میزاشتم بعد ۳۳ سالگی

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......