2777
2789
عنوان

بچه دار شدن خوبه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 40 پست

خیلی  سخت 

ولی  خب همیشه  که کوچیک  نیست 

یه آدم  پرانرژی  و فول  تایم  میخواد 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
دخترم تا دوسالگی ساعت ۴ یا ۵ صبح میخابید...باورت نمیشه شوهرم بیشتر از بچه م اذیت میکرد...کلا ناراحتی ...

دخترمنم ۳ میخوابه باز ۷یا۸ بیدارمیشه دیوانه شدم بخدا شوهرمم صبح میره ۱۰شب میاد وقت نداره یه کم حداقل نگهش داره بعد توقع داره فقط باهاش خوب باشم بچه رو کج نگاه نکنم نمیفهمه من داغون شدم ۲۴ ساعته با این بچه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همسر من شدیدا بچه دوست داره میترسم اگه بچه بیارم دیگه همه وقتشو صرف بچه کنه

فکر نکنم....من داداشم عاشق بچه س‌‌‌.ولی بیشتر زنشو دوست داره تا بچه ‌.....رسیدگیشم بیشتر از قبل شده...

درست میشه دایی  
آخه همسر من شدیدا بچه دوست داره میترسم اگه بچه بیارم دیگه همه وقتشو صرف بچه کنه

شوهرمنم فقط دخترمو میبینه از وقتی به دنیا اومده من کمبود محبت گرفتم والا بعضی وقتا حسودیم میشه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
دخترمنم ۳ میخوابه باز ۷یا۸ بیدارمیشه دیوانه شدم بخدا شوهرمم صبح میره ۱۰شب میاد وقت نداره یه کم حداقل ...

واقعا درکت میکنم....یبار به شوهرم گفتم بچه رو نگهدار من برم دستمو بشورم.پوشکشو عوض کرده بودم.بهش برخورد....گریه بچه رو دراورد نمیداد به من..اخرشم دست بچه رو تاب داد🙁🙁🙁اینقدر دخترم گریه کرد که همسایمون فرداش به شوهرم گفت چه کار میکنید...چرا بچه تون دیشب ایتقدر گریه میکرد..اصلا اعصاب گریه بچه رو نداره...جالبه تا ظهر میخابید هر کی بهش میزنگید میگفت دیشب بچه رو نگه داشتم خستم😐😐😐😐

درست میشه دایی  
شوهرمنم فقط دخترمو میبینه از وقتی به دنیا اومده من کمبود محبت گرفتم والا بعضی وقتا حسودیم میشه 

منم میترسم چون خودم الان خیلی بهش وابستم و اونم به من وابستس

میشه از ته ته دلتون برای مادر شدنم دعا کنید به دعاتون محتاجم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
خدا رو شکر سه تاشو دارم هر سه هم کوچیک و شیطون پدرم در اومده🤪 اما هیچ وقت نمی گم کاشکی نداشتمشون

خوش بحالت انقدر با صبر و تحملی ای کاش منم مثل شما بشم  

واقعا درکت میکنم....یبار به شوهرم گفتم بچه رو نگهدار من برم دستمو بشورم.پوشکشو عوض کرده بودم.بهش برخ ...

شوهر منم اگه یه دقیقه نگه داره تا گریه کنه دخترم فوری منو صدا میزنه بیا بگیرش تو رو میخواد  فکر کن بچه ام واکسن زده بود شب حالش بد بودجوری گریه کرد همسایه بالایی فرداش اومد حال دخترمو پرسید اونوقت شوهرم تو خواب ناز بود حتی بیدارهم نشده بود  

شوهر منم اگه یه دقیقه نگه داره تا گریه کنه دخترم فوری منو صدا میزنه بیا بگیرش تو رو میخواد   ف ...

چقدر شبیه هم هستیم.....😅منم مشکل واکسن داشتم...اون که میگفت اصلا درد نداره الکی میگی

درست میشه دایی