داناروزگار مدیر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 361 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 48 پست می خوام 5 میلیونتو بورس بخوابانم به نظر شما ماهی حدودی چقدر متونم سود کنم؟ 1398/07/19 | 23:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 یه سهم داریم متوقف شد سه شنبه فردا با مثبت باز شه ۱۰ درصد میاد روش دعا کن ... من سقاین داشتم خیلی روز بدی باز شد، شاخص خیلی منفی بود و به محض باز شدن منفی ده خورد😐😐ولی خداروشکر روز اخر یکم بهتر شد اوضاش
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 ماشالا خانما چه تو بورس هستید همه! یاد مریم بورس و سحر بورس و مهشید داداش زاده افتادم😂 خانوما تو بورس همیشه بهترین سودو نسبت به اقایون دارن 😄 وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 22098 ماشالا خانما چه تو بورس هستید همه! یاد مریم بورس و سحر بورس و مهشید داداش زاده افتادم😂 مریم بورس و سحر بورس دیگه کین😂😂😂تونی نی سایت تحلیلگر کمههمه اومدن مفتی سود بگیرن
taranoooom عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 1057 بورس ایران ک احمقانه اسبرو بازار فارکس پولتو بده دست ی تریدر دردم از یار است درمان نیز هم...😊
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 مریم بورس و سحر بورس دیگه کین😂😂😂 تونی نی سایت تحلیلگر کمه همه اومدن مفتی سود بگیرن تو اینستا پیج دارن خیلی هم عضو دارن
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 خانوما تو بورس همیشه بهترین سودو نسبت به اقایون دارن 😄 چطور؟!!
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 من سقاین داشتم خیلی روز بدی باز شد، شاخص خیلی منفی بود و به محض باز شدن منفی ده خورد😐😐 ولی خداروش ... منفی نخوره فردا صلواااات یه سوال چیکار کنم واسه سرخطی گذاشتن زیر ۱۰۰۰ باشم ؟ همش بالای ۱۰۰۰ ام یا دو هزار با اینکه خیلی سریع میزنم شانسمه یعنی وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 22098 تو اینستا پیج دارن خیلی هم عضو دارن ندیدم اصلاولی داداش زاده رو میشناسم ک بد نیس کارش
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 چطور؟!! یه جا خونده بودم الان زیاد یادم نیس وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 منفی نخوره فردا صلواااات یه سوال چیکار کنم واسه سرخطی گذاشتن زیر ۱ ... برا عرضه اولیه منظورتونه؟به سرعت اینترنت بستگی داره ولی من مطمئنم یه دزدی این وسط انجام میشه، احتمال زیااااد خود کارگزاریا یکاری میکنن که اول اردر خودشون ثبت شه بعد بقیه
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 ندیدم اصلا ولی داداش زاده رو میشناسم ک بد نیس کارش تو یک سال گذشته که اوضاع بورس از بس خوب بوده که ادم هرچی میخریده سود میکرده، حالا باید ببینیم این شرایط خوب تا کجا ادامه خواهد داشت
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 برا عرضه اولیه منظورتونه؟ به سرعت اینترنت بستگی داره ولی من مطمئنم یه دزدی این وسط انجام میشه، احتم ... برا عرضه اولیه نه مثلا برا فروش یا خرید یه سهم دیگه وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 یه جا خونده بودم الان زیاد یادم نیس بنظرم خیلی دلیل نمیشه مرد یا زن بودن،مهم اینه که وقت داشته باشی و کار کنی واقعا،مثلا من خودم بورس شغل دوممه و صبحا اکثرا نمیتونم پای سیستم باشم فقط با گوشی خرید فروش میکنم
searcher عضویت: 1397/10/01 تعداد پست: 967 برا عرضه اولیه نه مثلا برا فروش یا خرید یه سهم دیگه هم بستگی به نرم افزاری داره که استفاده میکنید و هم سرعت اینترنت، این وسط شاید نوع کارگزاریتونم موثر باشه که البته این اخریو مطمئن نیستم
mehr_baran عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1951 هم بستگی به نرم افزاری داره که استفاده میکنید و هم سرعت اینترنت، این وسط شاید نوع کارگزاریتونم موثر ... مرسی از اطلاعاتت وزن اولیه ۷۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ الانم ۶۵ کیلوام به هدف اولم رسیدم من میتونم