2777
2789
یه سهم داریم  متوقف شد سه شنبه    فردا با مثبت باز شه ۱۰ درصد میاد روش   دعا کن ...

من سقاین داشتم خیلی روز بدی باز شد، شاخص خیلی منفی بود و به محض باز شدن منفی ده خورد😐😐

ولی خداروشکر روز اخر یکم بهتر شد اوضاش

ماشالا خانما چه تو بورس هستید همه! یاد مریم بورس و سحر بورس و مهشید داداش زاده افتادم😂

خانوما تو بورس همیشه بهترین سودو نسبت به اقایون  دارن  😄

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سقاین داشتم خیلی روز بدی باز شد، شاخص خیلی منفی بود و به محض باز شدن منفی ده خورد😐😐 ولی خداروش ...

منفی نخوره فردا   صلواااات       یه سوال چیکار کنم واسه سرخطی گذاشتن  زیر ۱۰۰۰ باشم ؟   همش بالای ۱۰۰۰ ام یا دو هزار    با اینکه خیلی سریع میزنم   شانسمه یعنی 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
منفی نخوره فردا   صلواااات       یه سوال چیکار کنم واسه سرخطی گذاشتن  زیر ۱ ...

برا عرضه اولیه منظورتونه؟

به سرعت اینترنت بستگی داره ولی من مطمئنم یه دزدی این وسط انجام میشه، احتمال زیااااد خود کارگزاریا یکاری میکنن که اول اردر خودشون ثبت شه بعد بقیه

ندیدم اصلا ولی داداش زاده رو میشناسم ک بد نیس کارش

تو یک سال گذشته که اوضاع بورس از بس خوب بوده که ادم هرچی میخریده سود میکرده، حالا باید ببینیم این شرایط خوب تا کجا ادامه خواهد داشت

برا عرضه اولیه منظورتونه؟ به سرعت اینترنت بستگی داره ولی من مطمئنم یه دزدی این وسط انجام میشه، احتم ...

برا عرضه اولیه نه     مثلا برا فروش  یا خرید یه سهم دیگه 

یه جا خونده بودم   الان زیاد یادم نیس  

بنظرم خیلی دلیل نمیشه مرد یا زن بودن،

مهم اینه که وقت داشته باشی و کار کنی واقعا،

مثلا من خودم بورس شغل دوممه و صبحا اکثرا نمیتونم پای سیستم باشم فقط با گوشی خرید فروش میکنم

برا عرضه اولیه نه     مثلا برا فروش  یا خرید یه سهم دیگه

هم بستگی به نرم افزاری داره که استفاده میکنید و هم سرعت اینترنت، این وسط شاید نوع کارگزاریتونم موثر باشه که البته این اخریو مطمئن نیستم

هم بستگی به نرم افزاری داره که استفاده میکنید و هم سرعت اینترنت، این وسط شاید نوع کارگزاریتونم موثر ...

مرسی از اطلاعاتت