2777
2789
عنوان

خوشحالترينم

287 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من امشب متوجه شدم باردارم البته هنوز بيبي چكم مثبت شده 

ميخواستم يه سري نكات كه ميدونم همه دنبالشن و بگم من اين ماه از روز تخمك گذاريم درد نوك سينم شروع شد خيلي حساس شده بودن روز پريودمم با توجه به برنامه گوشيم شديدا درداي قاعدگيرو داشتم رحمم تير ميكشيد و دل و كمر ولي نه بيحال بودم نه حالت تهوع فكر ميكنم اينا واسه دو ماه به بعد هستن خلاصه بعد از چهار روز تاخير بيبي گرفتم فردا قراره برم ازمايش بدم واقعا خوشحالتريم خيلي حسه خوبيه در ضمن من ماه ٢ اقدام هستم ٢ ماه قبلشم نزديكاي پريودم نزديكي بدون جلو گيري داشتم كه رحمم اماده بشه 

و با تمام وجودم واسه تمام مامانا ارزو دارم به نينيشون زووود برسن مخصوصا دوست خودم كه خيلي دلم ميخواد با هم اين دوران شيرين و بگذرونيم

مبارکه بسلامتی انشالله😍

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

واسه ماهم دعاکن

با من برقص زیر بارون ، آهنگمونو زیر لب بخون ،نزار گلوله کنه جدامون ، با من برقص رو خاک و خون .....با من برررقص ای هم نفس تا مرز جنون سرخوش و مست با من برقص🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااي خداااا مردم كه من براي تاپيكتتتتتتت😭😭😭 ايشالاااا اون ني ني خوشگل خاله رو من زودتر ببينم كه از الآن دلم پر كشيده واسش وااااي نگم كه امشب يه حسي دارم انگار خودم حاملم عااااشقتم عاشق خودت و ني ني كوچولومون دعا كن با همين حالت كه زودتر منم مث خودت شممم عشقممم😍😍😍❤️😍😍😍