2777
2789

امروز ظهر من و همسرم داشتیم آماده میشدیم بریم بیرون که گوشی همسرم زنگ زد یه خانوم پشت تلفن اسم همسرم مو گفت بعدشم گفت که من نوشین هستم همسرم گفت چرا منو بااسم کوچیک گفتید بعدش گوشیو داد به من و اون خانوم قطع کرد من شماره اون خانوم برداشتم با خط خودم بهش پیام دادم که مثلا همسرم هستم که این خانوم بهم پیام داد که من میخواستم در مورد یک همکار از شما سوال کنم همسر منم بهش زنگ زد ولی چیزایی که میگفت اصلا باعقل جور درنمیود همسر منم قلبش تند تند میزد که میترسید من فکر بد کنم بعدش برام تعریف کرد یه همکار خانوم داره که از محل کارشون رفته دیروز اومده سر بزنه به یکی دیگه گفته برو به فلانی بگو تا انتقام نگیرم ولش نمیکنم این خانومم یکی از دلایلی که این گفته این که همسر من یه کاری به این خانوم محول کرده بود که بعد از چن وقت بهش گفته بود دیگه نمیخوام برام کار کنی در ضمن اون خانومی زنگ احتمالا از طرف همکار همسرم بوده حالا چیکار کنیم که تلافی کنیم کار این خانوم

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت قلبش تند میزده مشکوکه 

آخه تا حالا همچین موردی پیش نیومده در ضمن اون خانوم میدونسته که تنها نقطه ضعف همسرم من و دخترم هستیم

آخه تا حالا همچین موردی پیش نیومده در ضمن اون خانوم میدونسته که تنها نقطه ضعف همسرم من و دخترم هستیم

فیلم زیاد میبینی 

عشق  اون لحظه ای حس کردم که همه دنیا گفتن نه اما اون با عشق آغوشش باز کرد گفت تو بخوای اره💋💋 
منم بهش گفتم به تو ایمان دارم آخه همسر من  خداروشکر تو محل کارش از حاشیه دور

افرین به شما،کار درست همینه

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
چی شد؟ کی به کی زنگ زده؟ کی رفته؟ نوشین که بود و چه کرد؟😂

گفتم یه خانوم از طرف همکار همسرم زنگ زده شوهر من با اسم کوچیک صدا خطاب کرد آخه همه میدونن که من بدم میاد که همسرمو با اسم کوچیک صدا کنن و همکار همسرم گفته میخواد انتقام بگیره به نظرم این تازه شروع یه حادثه ی بزرگ چیکار کنم

خیلی درهم نوشتی ولی فهمیدم چی شد حواست خیلی به زندگیت باشه هرچند فکرنکنم اون خانم بتونه کاری کنه تا ...

نمیدونم گفته میخوام آبروتو ببرم از اینجا بندازنت بیرون خدا خوش میدونه چی تو سر این زنه میگذره

نمیدونم گفته میخوام آبروتو ببرم از اینجا بندازنت بیرون خدا خوش میدونه چی تو سر این زنه میگذره

نترس تو فقط مراقب زندگیت باش و به همسرت بگو خیلی مراقب حیله های اینجور زنا باشه 

شاید خیلیا رو بفرسته جلو ولی وقتی همسرت پا نده ناکام میشه