2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ازت سواستفاده کرده؟! ببخشید این سوالو میپرسم 

نه خواهش میکنم ،اتفاقا خوب منظورمو متوجه شدین ،از کجا فهمیدین ؟چه سریع ،آره بابام اذیتم میکرد اونم بدجور ازم سواستفاده کرد

نه خواهش میکنم ،اتفاقا خوب منظورمو متوجه شدین ،از کجا فهمیدین ؟چه سریع ،آره بابام اذیتم میکرد اونم ب ...

خب عزیزم تنها راه چاره مراجعه به بهزیستی هست... مراکزی که برای کاهش بحران هست برو اونجا خوب خودتو خالی کن حرف بزن و گریه کن و جیغ بزن و فحش بده و بعد ازینکه هیجاناتت تخلیه شد به راهنماییاشون گوش کن مطالعه کن برای خودت سرگرمی ایجاد کن ذهنتو درگیر جریانات مثبت کن 

انتخابم کسیه که معیارامو داشته باشه.

من یسری معیار اصلی داشتم به سختی از هیچ کدوم کوتاه نیومدم.

اما چیزایی که خیلی اصلی نبودنو گذشتم

البته اینم بگم که معیارام اخلاقی بودنا

۲۰ سالگی ازدواج کردم

دوستامم زود

خوب بودن همشون خداروشکر

پستی بلندی داره ولی شکر

پیش دکتر مشاور روانپزشک رفتم فایده نداشت

الان مراکز مشاوره در هفته دورهمی دارن رایگان هم هست برو شرکت کن... مشاوره خوب و دلسوز پیدا کن... سمینار شرکت کن... شما الان پراز عقده و کمبود هستین احتیاج دارین به مشاور خوب و مطالعه و ورزش... خیلیا این دوران رو سپری کردن اما چطور ب خود آدم بستگی داره... شما هم تا خدایی نکرده دچار آسیب بیشتر نشدین به مراکز کاهش و مدیریت بحران بهزیستی مراجعه کن و تمام لایه های شخصیتتو که تاالان اذیتت کرده رو راست بنویس رو کاغذ... خانومی بوده که حدود 300 تا عقده و کمبود و درگیری ذهنی فقط در دوران کودکی داشته... شما تنها نیستی فقط باید بخوای خودتو نجات بدی 

همه ی همسرا یه خوبی وبدیایی دارن ؟بچه دارین ؟کلا کسی که میگه ازدواج تو این شرایط زده به سیم آخر با ا ...

نداریم

ببین شک و بدبینی های همسر من طوری شده که از مشاور تا هر کسی که از جزئیات با خبر میشه میگه چطور تحمل کردی الانم جدایی بهترین راهه