ghddghxsg مدیر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 48 پست شما اگه واقعا تو یه شرایطی باشین که مجبور به ازدواج باشین انتخابتون کیه ؟ازدواج زود ممکنه خوب باشه؟وضع مالی چقد مهمه ؟اصن علاقه تو ازدواج تاثیر داره؟اونم وقتی خونوادتون رو انتخاب حساس وسختیگرن و وقتی نیاز مالی دارین ،به نظرتون اختلاف سنی ۶ سال خوبه؟ 1398/07/19 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 خب؟؟ انگار راضی هستین،ینی طرفو از اول نمیخاستین؟خونواده شوهرتون خوب نیستن؟
sadafbehrouz عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 1118 انگار راضی هستین،ینی طرفو از اول نمیخاستین؟خونواده شوهرتون خوب نیستن؟ چرا اتفاقا همسرم عاشقه و ثابت کرده منتها بعد عقد خیلی شکاک و بد بین شد و یکسر کنترل میکنه و ...
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 انگار راضی هستین،ینی طرفو از اول نمیخاستین؟خونواده شوهرتون خوب نیستن؟ میشه همه تو این تاپیک شرکت کنن ،واقعا متاسفم که تو ایران آزادی نداریمو مجبور به ازدواجیم ،توخونواده مذهبیم بدتره ،شکست درسی وعشقیم بدترترش میکنه
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 میشه همه تو این تاپیک شرکت کنن ،واقعا متاسفم که تو ایران آزادی نداریمو مجبور به ازدواجیم ،توخونواده ... لطفا بنده ی خدارو شادکنین کمکش کنین ثوابم داره
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 لطفا بنده ی خدارو شادکنین کمکش کنین ثوابم داره بخدا اگه خیری واسم اتفاق افتاد اول از همه دعاگوی شمام
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 چرا اتفاقا همسرم عاشقه و ثابت کرده منتها بعد عقد خیلی شکاک و بد بین شد و یکسر کنترل میکنه و ... همه ی همسرا یه خوبی وبدیایی دارن ؟بچه دارین ؟کلا کسی که میگه ازدواج تو این شرایط زده به سیم آخر با این اوضاع مملکت
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 همه ی همسرا یه خوبی وبدیایی دارن ؟بچه دارین ؟کلا کسی که میگه ازدواج تو این شرایط زده به سیم آخر با ا ... دوباره ازتون نظر میخام
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 چرا اتفاقا همسرم عاشقه و ثابت کرده منتها بعد عقد خیلی شکاک و بد بین شد و یکسر کنترل میکنه و ... ولی شکاکی خیلی بده کلن ،خدا بهتون صبر بده بابای منم اینطوره ایشالله درست شه
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 وضع مالیش خوب باشه مهمه اختلاف سنی 6سال خوبه.علاقه حتماکه نبایدقبل ازدواج باشه بعدازدواجم بوجودمیاد. ... من اصن تو همه چی شانس ندارم فک نکنم گیرم بیاد
milanooo عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 189 من اصن تو همه چی شانس ندارم فک نکنم گیرم بیاد مشکل اصلیتون خونه پدرتون چیه؟! آدم توی اوضاع بد و متشنج تصمیم درست نمیگیره انتخاب درست نداره... از چاله میوفتی تو چاه
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 مشکل اصلیتون خونه پدرتون چیه؟! آدم توی اوضاع بد و متشنج تصمیم درست نمیگیره انتخاب درست نداره... از چ ... مگه میزارن آدم تصمیم درستو بگیره،اصن مشکل بابامه خدارو شکر میکنم هستش ولی اذیتم
milanooo عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 189 مگه میزارن آدم تصمیم درستو بگیره،اصن مشکل بابامه خدارو شکر میکنم هستش ولی اذیتم خب مشکلتون با پدر چیه؟! انتخاب همسر اختیاریه فرداروز خدایی نکرده خوب نباشه آدم سرخورده میشه میگه چ غلطی بود کردم هرچقدرم خونه بابا سخته بازم ترجیح میدی
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 خب مشکلتون با پدر چیه؟! انتخاب همسر اختیاریه فرداروز خدایی نکرده خوب نباشه آدم سرخورده میشه میگه چ غ ... من میخام تلافی کنم مشکلم اینه
milanooo عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 189 من میخام تلافی کنم مشکلم اینه نمیدونم چرا متوجه منظورتون نمیشم 😢تلافی چی؟! به چه قیمتی
ghddghxsg مدیر استارتر عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 2605 خب مشکلتون با پدر چیه؟! انتخاب همسر اختیاریه فرداروز خدایی نکرده خوب نباشه آدم سرخورده میشه میگه چ غ ... اره اونموقع باید طلاق بگیری