2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من تابحال تجربه نکردم بجز یشب ک نمیدونم فلج خاب بود یا چیز دیگه

کاملا بیدار و دراز کشیده بودم یهو همه جا تاریک شد هیچ حس خفگیو سنگینی هم نداشتم فقط حس میکردم از پشت چشمم یچیز روشنه دارم میچرخم خیلی حس بدی بود ۵دیقه طول کشید ولی نترسیدم اون موقع حس ارامش داشتم بعدش ک چشمام باز شد ترسیدم نفهمیدم چیه

🖤
همون اولی. راه حلش هم بهت میگم. موقع فلج خواب تنها عضلاتی که کار میکنن عضلات چشمه. اگه تند تند پلک ...

من حس میکنم چشام بازه و اطرافو میبینم و یا اینکه حس میکنم پاشدم یا دستمو دارم تکون میدم در حالیکه بی حرکتم یه بار حس کردم بلند شدم و تا در اتاق رفتم ولی هیچ تکونی نخورده بودم تازه صدای بقیه رم میشنوم ینی بیدارم انگار

نه بابا اون ک خیلی ترس داره اصن حس ارامش نداره😣

همون موقع خیلی اروم بودم خیلییی زیااد اروم اصلا ی حس ارامش خاصی داشت چشام ک باز شد بدجور شوکه شدم 

تو نمیدونی چی بوده؟

🖤
همون موقع خیلی اروم بودم خیلییی زیااد اروم اصلا ی حس ارامش خاصی داشت چشام ک باز شد بدجور شوکه شدم&nb ...

مطمئنن چیزه خوبی بوده تا حالا نشنیده بودم ولی چیزی ک آرامش داشته باشه خوبه دیگه اینی ک من میگم خیلی ترسناکه حس میکنی الان میمیری یا سکته میکنی😣