2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 36 پست
ببخشید حرفم بی ربطه دوستان من در حال طلاقم خواهرم رفته دعا برام گرفته ک دیگ شوهر نکنم باید این حیو ...

بزن دهنش پر خون شه حسود بیشرف

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرادش اینه ک چهرش ایدهدالم نیس و خیلی صورتش ظریفه

جااااان😲😲😲

ظریف ک خوبه

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
برو مشاوره بهت کمک میکنه اینجا هر کسی یه چیزی میگه نظر خودشو میگه مشاور راه جلوی پات میذاره

اخه مشاور هم فقط بلده ده جلسو ادمو بکشونه پول بگیره بعد هم نتیجه نمیگیری

میگم این خواهرمو چکار کنم بعدش بزنم تو دهنش؟ قبل ازدواجمم تا خواستگاری میومد این میپرید دعوا

وا حسود بدبخت عقده ای 

ن با زدن ک کار درست نمیشه 

بنظرم بسوزونش چ میدونم با نقطه ضعفش یا هرچی

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
من فکر کردم مثلا دماغش دو کیلوهه

😂😂😂😂منو باش دارم میگم  مرد باید مثه اسب آبی زشت باشه 😂😂😂😂خدایا منو گاو کن😂😂😂

شوهر واسش پیدا کن

شوهر داره باع اذیت میکرد خواستگارم قبول خواستم کنم اینقد وسط دعوا بودیم حواسم نبود زیاد روش تمرکز کنم

نامزدی و عقد هم خونمو کرد تو شیشه

الانم دیدم برام طلسم گرفته هیچوخ شوهر نکنم

اخه مشاور هم فقط بلده ده جلسو ادمو بکشونه پول بگیره بعد هم نتیجه نمیگیری

برای مشاوره راجب خواستگاری زیاد جلسه نمیذارن اون مال کساییه که خدای نکرده توی زندگیشون مشکل دارن میخوان جدا شن مشاور میگه چند جلسه بیاین ولی شما یه جلسه مشاور برو اگه به دردت خورد که چه بهتر اگه دیدی کمکت نمیکنه دیگه هزینه نکن 😘

ظریف یعنی چی؟ خانواده اش چه ایرادایی دارن؟

یعنی من صورتم بازاریه اون نه ظریف تر از منه صورتش. چشماش هم خیلی ضعیفه. پدر و مادرش جدا زندگی میکنن. پدرش زن دوم گرفته در غیاب زن اولش و سوادی هم نداره پدر و مادرش