بچه ها کمکم میکنید؟ یه خواستگار دارم که یکی از اشناهامون معرفی کرده پسر خوبیه پاکه اخلاقش خوبه کارشم دولتیه اما من چهرشو نمیپسندم زیاد و همینطور یکم خانوادشو وسر دو راهی موندم سه ساله پیش خواستگارم بود جواب رد دادم اما ی جایی همو دیدیم باز پیام داد بهم و ازم درخواست کرد خودش میگه عاشق منه اما من انچنان نه. فقط میترسم بهتر از این واسم نیاد و سنمم داره میره بالا من ۲۹ و ایشون ۳۱. چیکار کنم بنظرتون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایرادش اینه ک چهرش ایدهدالم نیس و خیلی صورتش ظریفه
جااااان😲😲😲
ظریف ک خوبه
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
میگم این خواهرمو چکار کنم بعدش بزنم تو دهنش؟ قبل ازدواجمم تا خواستگاری میومد این میپرید دعوا
وا حسود بدبخت عقده ای
ن با زدن ک کار درست نمیشه
بنظرم بسوزونش چ میدونم با نقطه ضعفش یا هرچی
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
😂😂😂😂منو باش دارم میگم مرد باید مثه اسب آبی زشت باشه 😂😂😂😂خدایا منو گاو کن😂😂😂
یعنی من صورتم بازاریه اون نه ظریف تر از منه صورتش. چشماش هم خیلی ضعیفه. پدر و مادرش جدا زندگی میکنن. پدرش زن دوم گرفته در غیاب زن اولش و سوادی هم نداره پدر و مادرش