tinaaaaam مدیر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 76 پست سلام ،حالم خیلی بده از ظهر ،من تازه باردار شدم هفته هفتممه،بعد چند روزه خونه مامان بابامم با شوهرم که شبا میاد ،امروز برای اولین بار رفت برام چیزی بخره تو گوشیش چیزی دیدم شوک شدم😭 1398/07/19 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 بهش اعتماد داری خب شاید داره راس میگه خیلی از چشمام بیشتر واس همین خیلی میسوزم،میگم این بود نتیجه اعتمادم
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4975 عزیرم چرا اسکرین نوشته هاش رو برنداشتی نشون پدرت بدی؟ بگو بابا به طرف گفته بیا ببینمت.. یارو عکس فرستاده تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
سرندپیتی۱ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 784 هی احساس میکنم چون حاملم بابامم میخواد خرم کنه😔 هیچ پدری به هیچ قیمتی حاضر نیست دخترشو توو زندگیای که تووش آرامش نداره نگهداره اینو مطمعن باش اگه یک درصد پدرت حس میکرد دروغ میگه زنده نمیزاشتش تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
lavashktorsh عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 1502 خدا مرگش بده هـمہ دُختــَـرا عـَـرۊسـَڪݩ، ݥـَݧ آنابِـݪ :]
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 عزیرم چرا اسکرین نوشته هاش رو برنداشتی نشون پدرت بدی؟ بگو بابا به طرف گفته بیا ببینمت.. یارو عکس فرس ... برداشتم نشون بابام دادم به شماره زنه هم زنگ زدم از چند تا خط اما انگار زنه ازین کلاهبرداراس ج نمیده یا رد میده،بعدم زنه سنش بالا بود حدود ۴۰
tarantino عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 691 خدا لعنت کنه زن و مرد هرزه رومن جات باشم اگر خانوادم حامیم باشن بچه رو میندازم، مهریه رو میذارم اجرا و پدرشو درمیارمشماره زنیکه رو بردار و آبروش رو ببر حتما مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 هیچ پدری به هیچ قیمتی حاضر نیست دخترشو توو زندگیای که تووش آرامش نداره نگهداره اینو مطمعن باش اگه ی ... خداکنه،ولی من همش برام سواله زنه میومد پای قرار این چجوری میخواست پولشو بگیره ازش،بمن میگه گوشیشو میگرفتم میگفتم از این خط من جنس تحویل دادم
پيشو عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1655 رفتم تو گوشیش دیدم تو اسکرین شاتاش چند صفحه پیامه که به یه نفر داده که اره چطوری خوبی عزیزم بعد اون ... بعد شوهرت اين گوشي رو جا گذاشته پيش تو🤦♀️
مستربینننن عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 5823 زود قضاوت نکن شاید راس میگه .ی صلوات برا آرامش دلم بفرستین❤
mamari77 عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 9428 استارتر من قضیہ خیانت شوھرمو ک فھمیدم دقیقا ھمین بھونہ رو اورد گفت ازش پول خواستہ رفیقم من میخواسم بکشونمش سرقرار ولی من نابود شدم
رز_طلایی65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4975 برداشتم نشون بابام دادم به شماره زنه هم زنگ زدم از چند تا خط اما انگار زنه ازین کلاهبرداراس ج نمیده ... بده مکالمات و پیامکای همسرت رو اپراتور بهت بده البته فکر کنم باید نامه ببری اپراتور... بپرس فردا تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
13788 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 56400 ۸ساله باهاشم از دوستی تا الان،تازه چند روزه فهمیدیم باردارم کلی گریه میکرد ،هیچی تا حالا ندیدم ازش و ... خب عزیزم حتما داره درست میگه شما هم بارداریحساس شدی باهاش حرف بزن. و بگو از پنهان کاریت ناراحتی بگو توقع داشتم درموردش باهام صحبت کنی خدایا شکرت 🙏🏻
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 بعد شوهرت اين گوشي رو جا گذاشته پيش تو🤦♀️ اره اصن اونجوری نیس قایم کنه گوشیشو همش دست منه،امروزم رفت برام چیزی بگیره بیاره که رفتم دیدم،هی میگه اگه چیزی بود اسمرین نمیگرفتم نگه دارم،میگه چون میخواستم برم سرقرار میخواسته لوکیشنو واس دوستشبفرسته اگه برنگشت اونا بدونن کجاست میگه طرف کلاهبردار بوده
پيشو عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 1655 برداشتم نشون بابام دادم به شماره زنه هم زنگ زدم از چند تا خط اما انگار زنه ازین کلاهبرداراس ج نمیده ... باباتو چيكار داشتي اي بابا خودتون حلش كنين ديگه🙄
tinaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 2320 استارتر من قضیہ خیانت شوھرمو ک فھمیدم دقیقا ھمین بھونہ رو اورد گفت ازش پول خواستہ رفیقم من میخواسم ب ... نمیدونم واقعا هنگ کردم اصن تمرکز ندارم هی میرم تو فکر افسرده شدم تو یه روز