2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی احساس میکنم چون حاملم بابامم میخواد خرم کنه😔

هیچ پدری به هیچ قیمتی حاضر نیست دخترشو توو زندگی‌ای که تووش آرامش نداره نگهداره اینو مطمعن باش اگه یک درصد پدرت حس میکرد دروغ میگه زنده نمیزاشتش

تیکرِ روزِ تولدم هستش که مصادف میشه با دوطرفه شدنه همین عشقی که تمامِ وجودمو گرفته!!❤
عزیرم چرا اسکرین نوشته هاش رو برنداشتی نشون پدرت بدی؟ بگو بابا به طرف گفته بیا ببینمت.. یارو عکس فرس ...

برداشتم نشون بابام دادم به شماره زنه هم زنگ زدم از چند تا خط اما انگار زنه ازین کلاهبرداراس ج نمیده یا رد میده،بعدم زنه سنش بالا بود حدود ۴۰

خدا لعنت کنه زن و مرد هرزه رو

من جات باشم اگر خانوادم حامیم باشن بچه رو میندازم، مهریه رو میذارم اجرا و پدرشو درمیارم

شماره زنیکه رو بردار و آبروش رو ببر حتما

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
هیچ پدری به هیچ قیمتی حاضر نیست دخترشو توو زندگی‌ای که تووش آرامش نداره نگهداره اینو مطمعن باش اگه ی ...

خداکنه،ولی من همش برام سواله زنه میومد پای قرار این چجوری میخواست پولشو بگیره ازش،بمن میگه گوشیشو میگرفتم میگفتم از این خط من جنس تحویل دادم 

برداشتم نشون بابام دادم به شماره زنه هم زنگ زدم از چند تا خط اما انگار زنه ازین کلاهبرداراس ج نمیده ...

بده مکالمات و پیامکای همسرت رو اپراتور بهت بده البته فکر کنم باید نامه ببری اپراتور... بپرس فردا

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
۸ساله باهاشم از دوستی تا الان،تازه چند روزه فهمیدیم باردارم کلی گریه میکرد ،هیچی تا حالا ندیدم ازش و ...

خب عزیزم حتما داره درست میگه 

شما هم بارداری

حساس شدی 

باهاش حرف بزن. و بگو از پنهان کاریت ناراحتی بگو توقع داشتم درموردش باهام صحبت کنی

خدایا شکرت 🙏🏻
بعد شوهرت اين گوشي رو جا گذاشته پيش تو🤦‍♀️

اره اصن اونجوری نیس قایم کنه گوشیشو همش دست منه،امروزم رفت برام چیزی بگیره بیاره که رفتم دیدم،هی میگه اگه چیزی بود اسمرین نمیگرفتم نگه دارم،میگه چون میخواستم برم سرقرار میخواسته لوکیشنو واس دوستشبفرسته اگه برنگشت اونا بدونن کجاست میگه طرف کلاهبردار بوده

استارتر من قضیہ خیانت شوھرمو ک فھمیدم دقیقا ھمین بھونہ رو اورد گفت ازش پول خواستہ رفیقم من میخواسم ب ...

نمیدونم واقعا هنگ کردم اصن تمرکز ندارم هی میرم تو فکر افسرده شدم تو یه روز