2777
2789
بگو اون خانومه ک جدا شده بود و دختر گلشو تنها و تنها بزرگ کرده بود اون خانومه ک تنها امیدش ب خداست ت ...

عزیزم ان شااء الله به حاجتهای قشنگت برسی😢😢

شما مادری اره؟؟؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره .  اسمم بگو گدای دره خونه ی عباس .

تو رو به حضرت عباااس برام دعا کن که حضرت عباس منو ببخشه😢😢😢

همچینین برای حاجت رواییم😢

عزیزم ان شااء الله به حاجتهای قشنگت برسی😢😢 شما مادری اره؟؟؟

ممنون بله من همون مادرمه ک خیلی خیلی مشتاق خوشبختی ماحصل زندگیممم دعا کن خودممم عاقبت بخیر بشم ممنون خدا حاجت خودتونم بده منکه دلشکستم 😭

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
تا حالا کسی برا من سوره نخونده😔دعا هم نکرده ...الان ب شدت نیاز ب یه کاری دارم ک جور شه...دعا کنید.. ...

من برات میخونم عزیزم😢

تو رو به حضرت عباااس برام دعا کن که حضرت عباس منو ببخشه😢😢😢 همچینین برای حاجت رواییم😢

عزیزم‌ من قابل نیستم که برای کسی دعا‌کن . ولی چشم . همین که دلت بلرزه یعنی بخشیدتت

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
ممنون بله من همون مادرمه ک خیلی خیلی مشتاق خوشبختی ماحصل زندگیممم دعا کن خودممم عاقبت بخیر بشم ممنون ...

تووورو خدااا برای منم دعا کن خیلییی دلم گرفته....خیللیی خیللیییی ناراحتم...دعای مادر میگیره لطفا منو مثل دخترت بدون و یه دعا برام بکن😢

عزیزم‌ من قابل نیستم که برای کسی دعا‌کن . ولی چشم . همین که دلت بلرزه یعنی بخشیدتت

مرسی عزیزم😢😢

سوره یس قلب قران اگه از ته دل بخونی واقعا معجزه میکنه....خیلی اعتقاد دارم بهش...مخصوصا چله سوره یس چ ...

میخونم حتما😢😢😢😢

2827
2791
2779
2792