2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭😭 من امروز خیلی ناراحتم چون که پریود شدم . برای آرامشم بخون . 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

ممنونم از لطفتون عزیزم

انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشید

برای دخترام که همیشه شاد و تندرست و خوشبخت و خداگونه و سلامت باشن امیین یا رب العالمین

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
اسمتون میگید   ان شاء الله حاجت روا بشی عزیزم😇💜

بگو اون خانومه ک جدا شده بود و دختر گلشو تنها و تنها بزرگ کرده بود اون خانومه ک تنها امیدش ب خداست تا خوشبختی دخترشو ببینه 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
من که خودم هرچی خوندم جز ناامیدی حاصل نداشته

من دیگه این بار برای خودم دعا نمیکنم...

دیگه خسته شدم...ان شااگ الله دعایی که برای شما میکنم درصدی هم به حال خودم برگرده😔💔

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
😭😭😭 من امروز خیلی ناراحتم چون که پریود شدم . برای آرامشم بخون . 

چون پریود شدی ناراحتی؟؟

باشه عزیزم میخونم برات اسمتو بگو

چون پریود شدی ناراحتی؟؟ باشه عزیزم میخونم برات اسمتو بگو

اره . 

اسمم بگو گدای دره خونه ی عباس . 

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 
ممنونم از لطفتون عزیزم انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشید برای دخترام که همیشه شاد و تندرست و خوش ...

مرسی عزیزمم اسمتم میگی😇

2827
2791
2779
2792